پایان‌نامه‌های غدیر برای تمدن‌سازی مفیدند

رحیم‌پور ازغدی گفت: ما تا به حال با موضوع غدیر تنها به عنوان یک عید برخورد مناسکی داشتیم اما برخورد پایان‌نامه‌ای و علمی با محتوای غدیر در انسان‌سازی و تمدن‌سازی مؤثر است.

به گزارش خبرنگار شبستان، حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: ارتباط غدیر با بشریت در جامعه شیعه و دنیا درست درک نشده، همچنین در بین اهل سنت نیز موضوع غدیر محدود به بحث‌های سندی است و در بین شیعه نیز تنها برخورد مناسکی بوده و کارهای محدودی انجام گرفته است.

 

وی افزود: این کم‌کاری شیعه باعث شده تا کتاب الغدیر علامه امینی این‌قدر جلوه داشته باشد، در صورتی که در این هزار سال باید آن‌قدر فعالیت توسط شیعیان انجام می‌شد تا کتاب‌های بسیاری با این قدرت می‌داشتیم، این مشکل شیعه است که تنها به اثبات موضوع غدیر بسنده کرده و پس از آن کنار کشیده است.

 

ازغدی با اشاره به موضوع غدیر به عنوان سوژه پایان‌نامه گفت: درباره غدیر و امیرالمؤمنین تنوع موضوع وجود دارد و می‌شود تنها با بررسی 5 سال حکومت ایشان دروس مختلف علمی، حقوقی و مذهبی ارایه داد که حوزه و دانشگاه در این راستا در ابتدای راه‌اند.

 

وی درباره مشکل شیعیان در موضوع غدیر با اهل سنت گفت: بحث اصلی درباره سند و محتوای روایات است، البته در برخی مواقع شیعیان نیز در برخورد لجوجانه با اهل سنت به سمت غلو‌کردن و روایات و احادیث رفته‌اند و در بعضی مواقع این موضوع تا حد شرک پیش رفته و برخی منابع شیعی آلوده به شرک شده است.

 

وی تصریح کرد: محققان در پایان‌نامه‌هایشان پس از اثبات غدیر باید به بررسی محتوای غدیر پرداخته و مشکلات معرفتی داخل جامعه شیعی را که نقض واقعه غدیر است، معرفی کنند و ببینند غدیر چه نقشی در جامعه‌سازی و تعریف حقوق مختلف دارد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 191597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha