جوانان مسلمان فرانسوی بیشتر پایبند اسلام هستند

تحقیقات نشان می دهد که 90 درصد از مسلمانان فرانسه به تکالیف دینی اسلام مقید هستند در صورتی که فقط 5 درصد از طبقه سالمند کاتولیگ ها فرایض دین مسیحیت را به جا می آورند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از لوموند، آمارهای منتشر شده در موسسه اروپایی علوم انسانی « سنت لژر دو فوگرت» نشان می دهد که جامعه فرانسه به سمت سکولاریسم پیش می رود و مردم با سرعتی کنترل نشدنی از ادیان مسیحیت و یهودیت خارج می شوند، این در حالی است که جوانان فرانسه بیش از سایر اقشار جامعه به دین اسلام تمایل دارند و جوانان مسلمان در حفظ شعائر دینی و محترم شمردن عقاید اسلامی پیگیر و منظم هستند.
براساس این تحقیق در سال 1966 میلادی، 80 درصد از فرانسوی ها کاتولیگ بودند، اما در سال 2007 تنها 51 درصد همچنان پیرو  این دین ماندند.
در حالی که 5 درصد از قشر سالمند جامعه فرانسه هر هفته در کلیسا حاضر می شوند و تکالیف دینی را انجام می دهند.
در این میان 2.1 درصد فرانسوی ها پروتستانی و 0.6 درصد یهودی هستند و در سال 2012 میلادی، 35 درصد از جمعیت که 63 درصد از آنها بین 18 تا 24 سال دارند، بی دین شناسایی شدند.
در این زمان، اسلام، دین دوم در فرانسه با گرایش بیشتری در میان مردم فرانسه روبرو بوده است، به گونه ای که جمعیت مسلمانان در فرانسه دو برابر شده و به دو میلیون و یکهزار نفر رسیده است که در میان آنها 800 هزار مسلمان به شدت به تکالیف دینی خود متعهد هستند.
در میان مسلمانان متعهد به تکالیف اسلامی جوانان بیشتر به چشم می خورند به گونه ای که نتایج تحقیق دانشگاه علوم پاریس در سال 2005 و مرکز تحقیقات پو در سال 2006 آن را ثابت کرده است.

«هوگوز لاگرانژف» جامعه شناس و مدیر مرکز تحقیقاتی پاریس می گوید: اسلام در میان نسل 18 تا 25 ساله فرانسه بیشتر نفوذ دارد و بیش از 90 درصد از مسلمانان فرانسه به دین خود متعهد هستند و فرایض دینی را در جامعه لائیک فرانسه اجرا می کنند، این آمار در ماه رمضان روزه می گیرند و حضور آنها در نماز جمعه به 30 درصد می رسد. ازدواج اسلامی در میان مسلمانان 21 تا 25 ساله فرانسوی به خوبی دیده می شود.

تحقیقات نشان می دهد که جوانان مسلمان فرانسوی از ترس برخورد با والدینشان فرایض دینی را پنهانی انجام می دهند.
بنابر این گزارش، حتی غیر مسلمانان نیز در طول یازده سال گذشته به سمت مصرف غذاهای حلال گرویدند.
در قرنی که اروپا همواره در پی احیای هویت خود است، می بینیم که وجدان اخلاقی، رفتار زنان، ازدواج میان مسلمانان، احترام دختران مسمان به حفظ ارزش های خود در دنیای مسلمانان پر رنگ تر می شود و نظر کسانی را که نیازمند بازیابی ارزش های اخلاقی هستند، جلب می کند.

  پایان پیام/

کد خبر 191587

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha