حجت الاسلام عباس امیدی، دبیر کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش فارس با بیان نقطه نظرات مقام معظم رهبری در رابطه با شیوه های امر به معروف و نهی از منکر، به خبرنگار شبستان گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه رایج شود، حیات و سرزندگی حقیقی و روحیه پویایی و شادابی به جامعه تزریق می شود.
وی با اشاره به شرایط کنونی جامعه، امر به معروف و نهی از منکر را از واجبات مسلم و قطعی دانست.
حجت الاسلام امیدی، حیات و سرزندگی حقیقی در جامعه رواج امر به معروف ونهی از منکر دانست و اظهار داشت: امر به معروف به منزله ایجاد شرایط لازم در جهت انجام همه خوبی ها اعم از واجبات و مستحبات است در حالیکه نهی از منکر به معنای تلاش برای از بین بردن بدی ها، زشتی ها و ناپاکی ها از جامعه خواهد بود.
دبیر کمیته همکاری حوزه و آموزش وپرورش فارس با اشاره به حدیثی از امام باقر (ع) فرموده اند «بها تقام الفرائض؛ بوسیله امر به معروف و نهی از منکر تمامی واجبات اقامه می شوندد» و یا امام حسین (ع) فرموده اند: من برای اقامه امر به معروف و نهی از منکر قیام کرده ام، افزود: امر به معروف و نهی از منکر گستره ای به وسعت تمام دین اسلام دارد.
وی با اشاره به اینکه هدف آامر به معروف ونهی از منکر باید رشد و پیشرفت فرد و جامعه باشد، اذعان داشت: برخی فکر می کنند امر به معروف و نهی از منکر به معنای خرده گیری و به رخ کشیدن نقاط ضعف یک فرد است در حالیکه وقتی کسی که می خواهد این 2 فریضه را انجام دهد، بایستی علاوه بر حسن نیت، بین فاعل و فعل افراد تفکیک قائل شود.
حجت الاسلام امیدی با اشاره به این موضوع که هر گونه تلاش در جهت پیشرفت و رشد فکری و فرهنگی انسانها و تعمیق باورهای اسلامی از موارد امر به معروف و نهی از منکر هستند، اضافه کرد: مصداق امر به معروف و نهی از منکر منحصر به تذکر لسانی نیست.
وی با بیان به این موضوع که ممکن است برخی مسئولان به خاطر مشغله های زیاد و یا غفلت، وظایف خود را در خصوص امر به معروف ونهی از منکر درست انجام ندهند، ابراز داشت: یکی از مهم ترین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر، مطالبه از مسئولان و نظارت همگانی است.
پایان پیام/
نظر شما