به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ولی الله میرزایی اصل، فرماندار سنندج، در جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، گفت: در متون دینی و اسلامی ما بویژه در آیات متعدد قرآن کریم بارها به لزوم اجرای فریضه امر بمعروف و نهی از منکر پرداخته شده است تا آنجا که اقامه سایر فرایض منوط به انجام امر به معروف و نهی از منکر شده است.
وی افزود: امر به خوبی ها و نهی از بدی ها دو اصل پذیرفته شده همه اقوام و ملل در طول تاریخ زندگی انسان بوده است، زیرا این دو اصل در بردارنده منافع انسان ها و منطبق با عقل و فطرت اند.
این مقام مسئول اظهار داشت: از آنجا که افراد یک جامعه سالم مانند اعضای بدن، در راه زندگی اجتماعی و ایجاد حیات صحیح انسانی سهیم و شریک می باشند و هیچ یک از آنها نمی توانند در برابر قوت ها و کاستی های جامعه بی تفاوت باشند، مساله نظارت همگانی، امر به معروف و نهی از منکر، برای جلوگیری از فساد و سوق دادن جامعه به سوی اصلاح ضرورت می یابد.
میرزایی اصل گفت: تأکید مکرر آیات و احادیث به انجام این فرضه الهی گویای این واقعیت است که وجود امر بمعروف و نهی از منکر از ویژگی ها و مختصات جامعه پویا و زنده است و عدم وجود آن موجب گمراهی، انحطاط و به خطا رفتن جامعه است.
وی تصریح کرد: تمامی انسانها به جز معصومین همواره در معرض آسیب و خطا هستند و بر همین اساس فریضه امر بمعروف و نهی از منکر مقوله ای فارغ از زمان و مکان خاص است و باید در همه شئون زندگی ما ساری و جاری باشد.
فرماندار سنندج، وجود تبلیغات منفی و برنامه های مسموم در فضای سایبری، اینترنت و ماهواره را تهدیدی بزرگ برای سلامت جامعه و عاملی برای به خطا رفتن جوانان عنوان نمود و وظیفه برنامه ریزان، فعالان فرهنگی و مذهبی و آمران به معروف در جامعه را برای مقابله بااین تهدید، بسیار سنگین و مهم عنوان نمود.
میرزایی اصل، وجود 61 هیات مذهبی فعال در سطح شهرستان سنندج را فرصت و پتانسیلی مغتنم برای اجرای هرچه بهتر فریضه امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد.
وی عملیاتی تر کردن برنامه های ستاد احیاء امر به معروف در جامعه، تقویت و فعال سازی معاونت ها و کمیته های جانبی ستاد و تشکیل اکیپ های بازرسی و تداوم و استمرار در اجرای برنامه ها در تمامی طول سال را خواستار شد.
پایان پیام/
نظر شما