شناسایی و استعدادیابی جوانان معلول مهم‌ترین برنامه پس از پارالمپیک

آسترکی، مربی بااخلاق و موفق در وزنه‌برداری پارالمپیک 2012 لندن از شناسایی و استعدادیابی جوانان معلول به عنوان مهم‌ترین برنامه خود در حال حاضر خبر داد.

تیم ملی وزنه‌برداری جانبازان و معلولان با 8 ورزشکار به لندن اعزام شد که 6 وزنه‌بردار در این دوره از مسابقات 4 مدال طلا، یک نقره و یک برنز دریافت کردند.

غلامرضا آسترکی، مربی تیم ملی وزنه‌برداری جانبازان و معلولان با بیان برخی از برنامه‌های فعلی خود در رشته وزنه‌برداری به خبرنگار ورزشی شبستان گفت: دعوت و شناسایی افراد مستعد و جوان با همکاری کارشناسان رشته وزنه‌برداری مهم‌ترین برنامه‌ای است که پس از مسابقات پاراالمپیک 2012 لندن در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در همین راستا اردوهای تمرینی برای اعضای تیم وزنه‌برداری از بهمن‌‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

آسترکی با اشاره به مسابقات پیش روی سال جاری و آمادگی برای حضور مؤثر در این دوره از مسابقات گفت: مسابقات جوانان و نوجوانان گروه‌های سنی 14 تا 16 و زیر 19 سال از جمله مسابقات وزنه‌برداری پیش روی ما در سال جاری است.

وی با اشاره به کسب رتبه 11 در مسابقات پاراالمپیک لندن در سطح بین‌المللی گفت: امیدواریم با حمایت مؤثر از ورزش جانبازان و معلولان کشور در پاراالمپیک بعدی شاهد مقام‌های بهتری باشیم.

آسترکی با بیان اینکه اگرچه امکانات برای رشته وزنه‌برداری عالی نیست اما کفایت می‌کند، افزود: امکانات سخت‌افزاری رشته وزنه‌برداری در حد عالی نیست اما فدراسیون جانبازان و معلولان با همکاری شهرداری مکان‌های خوبی ورزشی چون مجموعه قمر بنی هاشم را در خیابان فداییان اسلام احداث کرده که قابل تقدیر است.

وی در پایان گفت: مسئولان فنی فدراسیون جانبازان و معلولان تدابیری اندیشیدند که تیم ملی وزنه‌برداری در مسابقات برزیل قدرتمندتر حضور پیدا کنند.

پایان پیام/
 

کد خبر 191205

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha