پلیس نیازمند تجهیزات و برنامه ریزی جدید است

استاندار تهران با بیان اینکه امنیت محله محور نیازمند تعاملات اجتماعی است بر ضرورت به روز بودن شیوه های ارتقا امنیت اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار شبستان، مرتضی تمدن استاندار تهران امروز در همایش امنیت محله محور گفت: در چارچوب برنامه هایی که شورای امنیت و شورای تامین استان تهران برای ارتقاء امنیت اجتماعی انجام می دهد ضرورت اینگونه نشست ها را احساس می کنیم.

 

وی خاطر نشان کرد: نگاه نو به استفاده از ابزار و شیوه ها در بحث امنیت محله محور ضروری است و پلیس باید از ابزار و فن آوری های جدید برای ایجاد امنیت استفاده کند و تا حد امکان حضور فیزیکی نداشته باشد.

 

استاندار تهران با اشاره به اینکه ما در بحث امنیت محله محور نیازمند تعاملات اجتماعی هستیم، تصریح کرد: ما در تعاملات اجتماعی هم باید از حضور پلیس و هم ظرفیت مردم استفاده کنیم. اوایل انقلاب طرح محله محور خوب جواب داد و ما تجربه آن زمان را داریم.


تمدن با بیان اینکه برخی معتقد به حل ریشه ای مسائل و مشکلات از جمله مواد مخدر هستند که دیدگاه درستی است، افزود: ظرفیت زمان و شرایط اجتماعی به ما این اجازه را نمی دهد که به دنبال حل ریشه ای و علت مشکلات باشیم، اما درگیر معلول نشویم.
 

استاندار تهران با بیان اینکه پلیس محله محور باید وظیفه خود را انجام دهد، تصریح کرد: امنیت محله محور نیز باید کارکرد خود را داشته باشد و بحث حل ریشه ای مسائل و مشکلات از طریق دست اندرکاران مربوط انجام شود.
 

وی با اشاره به خلاصه مقالات پژوهشگران در زمینه امنیت محله محور اظهار کرد: بیشتر پژوهشگران در مقالات خود به نقطه آسیب اشاره کردند که مجموعه این مقالات و نشست ها حتماً باید یک خروجی ملموس، محسوس و قابل اجرا برای دست اندرکاران حوزه اجتماعی داشته باشد. مباحث مقالات بیشتر پشتوانه علمی دارد و انتظار داریم در صحنه عمل جلسه شورای امنیت و شورای تامین استان تهران درگیر این مسائل اجتماعی شود.

 

تمدن با بیان اینکه شرایط اجتماعی و مسائل جامعه شناختی نسبت به گذشته پیچیده تر شده است، تصریح کرد: اقدامات صورت گرفته در گذشته بیشتر مبتنی بر فرضیه های محله محور بوده ولی هم اکنون شرایط اجتماعی ما با 40 سال پیش تفاوت بسیار معناداری پیدا کرده است و حتی نوع جرم و نوع بزه هایی که در اجتماع رخ می دهند با 10 سال پیش تفاوت زیادی پیدا کرده است.

 

وی اظهار کرد: امروزه بعضی از طرح ها و مدل هایی که برای ارتقاء امنیت اجتماعی به کار برده می شوند را نمی توانیم استفاده کنیم چون جواب نمی دهند بنابراین امروزه هر چه پلیس نامحسوس باشد موفقیت بیشتری کسب می کند، این توصیه خود مردم است از این رو باید از تجهیزات پلیسی و دیده بانی غیرمحسوس استفاده کنیم که این امر نیز نیازمند تجهیزات و برنامه ریزی های جدید می باشد.

 

تمدن با بیان اینکه تامین امنیت کار دشوار و پیچیده ای است، خاطرنشان کرد: خلقیات ، روحیات و حتی شکل حرف زدن مردم و جوانان نسبت به گذشته عوض شده و لحظه به لحظه هم در حال تغییر است این امر کار را برای مسئولان دشوار کرده ولی باید با توسل به خداوند و تصمیم گیری علمی به گونه ای پیش برویم که امنیت اجتماعی به روح و جان مردم  آورده شود.

 

وی با خطاب به پژوهشگران حاضر در همایش یادآور شد: حاصل این طرح ها، مقالات و بحث  های علمی این نشست باید به قانون، دستورالعمل، آیین نامه و شیوه نامه تبدیل شود.
 

وی با بیان اینکه توجه به بافت مرکزی و فرسوده شهر تهران یکی از مبانی مهم در تصمیم گیری ارتقا امنیت محله محور است، خاطرنشان کرد: تهران دارای شش هزار هکتار بافت فرسوده است ولی نیازمند ظرفیت کافی برای برطرف کردن این مشکلات هستیم.

 

استاندار تهران با بیان اینکه مهاجرت در تهران یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در امنیت محله محور است، اظهار کرد: ما در تهران با انواع فرهنگ و خورده فرهنگ ها مواجه هستیم که این امر کار را برای ما در ایجاد امنیت بسیار سخت کرده است.

 

تمدن بر ضرورت توجه به ساماندهی و سازماندهی نهادها و هسته های دخیل در امر امنیت محله محور تاکید کرد و افزود: نگهبان محله خوب جواب داد اما هزینه آن به گونه ای بود که نتوانستیم در فضای عمومی محلات به صورت فراگیر و گسترده پیاده کنیم.

 

به گفته استاندار تهران احساس امنیت شعار نیست بلکه امری ملموس است که اگر به وجود آید غوغا به پا می کند.

 

همایش امنیت محله محور 10 آبان در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 190086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha