محلات تهران شناسنامه دار می شوند/ معتادان بیشترین دغدغه مردم

فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه 90 درصد از خودروها و موتورسیکلت های سرقتی، کشف می شوند از شناسنامه دار کردن محلات تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ امروز در حاشیه همایش امنیت محله محور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سرقت خودرو در صدر جرایم قرار دارد، گفت: در رابطه با سرقت خودرو و موتورسیکلت بیش از 90 درصد سرقت ها به کشف منجر می شود. درخصوص سرقت خودرو، باندهای مختلفی را دستگیر کرده ایم که انشاءالله با بالا بردن ایمنی خودروها اینگونه جرایم کاهش یابد.
 

وی از شناسنامه دار کردن محلات خبر داد و خاطرنشان کرد: در این شناسنامه شاخص محله پارامتری امنیتی و اجتماعی درج می شود و پلیس در پدیده ناهنجاری ها بهتر می تواند وارد عمل شود.

 

 به گفته ساجدی نیا 35 اولویت و دغدغه ذهنی و فکری مردم در طرح امنیت محله‌محور شناسایی شده است.

 

سردار ساجدی نیا با بیان اینکه جرایم محلات با یکدیگر تفاوت دارد، تصریح کرد: بیشترین جرایمی که مردم دغدغه آن را دارند معتادان، اراذل و اوباش و خرده فروشان مواد مخدر هستند.

 

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: محله پس از نهاد خانواده کوچکترین واحد مدنی است، همانطور که خانواده در ایجاد احساس آرامش نقش مهمی دارد محلات نیز در آرامش جامعه تاثیر دارند زیرا هویت افراد با محلات عجین شده و بر اساس ادله علمی مطالعات نشان می‌دهد که محلات معرف کالبد شهرها هستند.

 

وی با بیان اینکه بر اساس این رویکرد محله‌محوری پلیس و دیگر سازمان‌ها، شهروندان را در اداره برخی امور یاری می‌کنند، گفت: در رویکرد محله محوری پلیس شناسنامه جدیدی از محلات که دارای تمام شاخص‌های محله از حیث پارامترهای امنیتی و اجتماعی است را تهیه کرده بنابراین پلیس می‌تواند امنیت بیشتری در این محلات ایجاد کند.

 

فرمانده تهران بزرگ خاطر نشان کرد: در دو سال گذشته و با اجرایی‌شدن طرح‌های امنیت محله‌محور شاهد افزایش امنیت و احساس امنیت در محلات بوده‌ایم، برای بهبود این طرح نشست‌های زیادی با مراکز علمی و در راستای استفاده از دیدگاه‌هایشان برگزار کرده‌ایم که این رویکرد علمی پشتوانه محکمی برای اجرای طرح امنیت محله‌محور است.

  

ساجدی‌نیا با بیان اینکه یکی از کارکردهای اتخاذ رویکرد محله‌محوری در کلان شهرها، احیای هویت محلات قدیمی و ایجاد هویت برای محلات جدید است افزود: شکل‌گیری و تقویت هویت اثرات مثبتی از جمله ایجاد تعلق و دلبستگی اجتماعی، کنترل و نظارت مستمر، افزایش مسئولیت‌پذیری اجتماعی و افزایش وجدان جمعی را به همراه دارد.

 

 وی تصریح کرد: فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اتخاذ رویکردهای علمی و عملیاتی به بحث امنیت محله محور رسیده است و فعالیت‌های خود را در این راستا متمرکز کرده است از این رور پلیس دو سال گذشته 35 اولویت و دغدغه ذهنی و فکری مردم را مشخص و برنامه‌ای تحت عنوان امنیت محله محور تدوین کرده است.

 

 نخستین همایش امنیت محله محور 10 آبان در تالار علامه امینی در دانشگاه تهران برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 190015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha