کتابخانه هایی مسجدی/صدور 41 مجوز برای کتابخانه های استان مرکزی تاکنون

تاکنون 41 مجوز از سوی ستاد عالی کانون های مساجد به کتابخانه های مساجد استان مرکزی داده شده است که حفظ تقدس مسجد و مسجدی بودن کتابخانه در اولویت کتابخانه ها است.

حجت الاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی با اشاره به دریافت 41 مجوز برای فعالیت رسمی کتابخانه کانون ها در سطح استان مرکزی به خبرنگار شبستان گفت: کتابخانه هایی که از سوی ستاد عالی کانون های مساجد به عنوان کتابخانه های استاندارد، موفق به دریافت مجوز شدند می توانند از این پس به عنوان یک نهاد فرهنگی رسمی از سرانه کتابخانه ای برخوردار شوند.

 

وی با اشاره به این که نهادهای بسیاری تاکنون خواسته اند از کتابخانه های مساجد استفاده نابجا کنند، اظهار کرد: هم اکنون اغلب کتابخانه های مساجد استان مرکزی با حمایت ستاد عالی کانون های مساجد از کتاب هایی با عناوین مختلف غنی است و سعی شده است طبق نیاز روز مراجعه کنندگان علاوه بر کتاب، مجلات و نشریات روز نیز در آن گنجانده شود.

 

حجت الاسلام ذوالفقاری با تاکید بر این که با رعایت مقدسات مسجد، مسجدی بودن کتابخانه های مساجد باید حفظ شود گفت: لازم است کتابخانه های مسجد با رعایت وقت نماز جماعت و ... و داشتن استانداردهای یک کتابخانه اسلامی همگام با مسجد عمل کنند تا بار سنگین تر و پربارتر آنان به سمت مسجد باشد.

 

به استانداردهای یک کتابخانه مسجدی اشاره کرد و توضیح داد: در یک کتابخانه استاندارد باید کتاب های تازه با عناوین گسترده و مختلف، فضای کافی برای مطالعه مراجعه کنندگان، کتاب ها و نشریات به روز، برنامه های تشویقی همانند تشویق اهداکنندگان کتاب و مسابقات کتابخوانی و تجهیزات نرم افزارهای کتابخانه ای موجود و مسئولین آن نیز حرفه ای، باتجربه و مسئول باشند.

 

وی با اشاره به این که 358 کانون فرهنگی هنری در مساجد استان مرکزی وجود دارد، خاطرنشان کرد: هم اکنون 123 کتابخانه مخزن دار و بیش از 250 کتابخانه باز در مساجد شهری و روستایی استان مرکزی در حال فعالیت است.

پایان پیام/

کد خبر 189828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha