باشگاه دانشجویان علمی، کاربردی در استان ها فعال می شود

معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از ایجاد "باشگاه دانشجویان علمی، کاربردی در استان ها" خبر داد و گفت: این مهم باهدف ایجاد فضایی برای انجام فعالیت های فوق برنامه صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر مهدی فیض، معاون فرهنگی، اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور امروز (9 آبان) در نشستی خبری با خبرنگاران استان خراسان شمالی، با اشاره به عملکرد این دانشگاه گفت: سال جاری بیستمین سالگرد تأسیس این دانشگاه است و تاکنون 470 هزار دانشجو در 900 مرکز آموزشی و دانشگاهی آن تحصیل کرده اند.


وی افزود: در این باره 40 دستگاه دولتی و عمومی و نیز بخش خصوصی دراین رابطه همکاری دارند.


وی همچنین رشته های تحصیلی ایجاد شده در این دانشگاه را شامل 600 رشته عنوان کرد و گفت: این رشته ها با هدف توسعه اشتغال و کارآفرینی در 5 گروه صنعت، کشاورزی، فرهنگ و هنر و مدیریت و خدمات اجتماعی و IT به تناسب شغل هایی که در جامعه وجود دارد، پذیرای دانشجویان علاقمند به تحصیل است.

 

وی اضافه کرد: در طی سال تحصیلی گذشته و جاری حدود 100 رشته را همچون حسابداری به شکل مطلق و روابط عمومی را حذف کردیم و به جای آن گرایش های مختلف آن را جایگزین کردیم.


وی همچنین اعلام کرد: 300 رشته جدید در دست تدوین داریم و در تلاشیم تا طی سال جاری بالغ بر 850 رشته تحصیلی ارائه دهیم.


وی جهت گیری های کلان در جوار محیط کار و ایجاد مراکز آموزشی در این محل ها با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان و مرتبط بودن رشته تحصیلی با محیط کار را اهم اولویت ها و برنامه های این دانشگاه عنوان کرد و خبر داد: 65 درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه در شغل مرتبط با رشته تحصیلی فعالیت می کنند و این درحالی است که این آمار در دانشگاه های دیگر 25 درصد است.

 
دکتر فیض همچنین شناسایی شغل هایی که در جامعه به ثبات رسیده اند و تعریف رشته هایی براین اساس با هدف ارتقاء بخشی به کیفیت اشتغال را دیگر اولویت این دانشگاه عنوان کرد و گفت: هدف ما تبیین شعار هرشغل یک رشته مخصوصا در مشاغلی که در هر استانی مشاغل اختصاصی به شمار می آید، است.

 
وی همچنین از ایجاد "باشگاه دانشجویان علمی، کاربردی در سطح استان ها" خبر داد و گفت: این مهم با هدف ایجاد فضایی برای انجام فعالیت های فرهنگی و هنری فوق برنامه دانشجویان که به صورت علمی مهارتی است، که اولویت در استان هایی است که 20 مرکز فعال داشته باشند و در آینده نزدیک فعال خواهد شد.


وی نداشتن ردیف بودجه مستقل از سوی مجلس در تصویب اعتبارات سالیانه و نیز عدم اعتماد برخی دستگاه های دولتی در بکار گیری فارغ التحصیلان به عنوان نیرو را از اهم مشکلات این عرصه عنوان کرد و گفت: ادعای ما این نیست که فارغ التحصیلان این دانشگاه از دیگر دانشگاه ها برتر هستند اما از نظر مهارت ها و اشنایی با محیط کار آشنا تر و توانمند تر هستند.


و ی همچنین گفت: بسیاری از دانشگاه ها به دلیل نداشتن اعتبار دولتی از محل 15 درصد شهریه دانشجویان تأمین می شود، که به دلیل پایین بودن این شهریه باعث تعطیلی برخی مراکز می شود.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 189611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha