کتاب پشتوانه همه رسانه‌ها است

فرهنگ و ادب: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کتاب یک رسانه است و به همین منظور می‌توان آن را مهم‌ترین پشتوانه دیگر رسانه‌ها به حساب آورد.

به گزارش خبرنگار شبستان، سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آیین جشن کتاب کار و تعالی که عصر امروز در سالن همایش وزارت کار برگزار شد با بیان این مطلب گفت: امیدوارم که امسال بخصوص ایام عید قربان تا عید غدیر مایه برکت برای همگان شود تا ما رهپویان خوبی برای مولای متقیان علی (ع) باشیم.

 

حسینی افزود: وزارت کار و امور اجتماعی در زمینه اعتلای فرهنگی در بخش وسیعی از جامعه تلاش می‌کند جای تقدیر و تشکر دارد و ما این انتظار را از دیگر وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها داریم که تنها به مسایل صنفی و معیشتی نپردازند زیرا در بحث توسعه فقط به مسایل عمرانی نمی‌پردازند بلکه مباحثی چون توسعه کتابخانه‌ها، سالن‌های تئاتر، سینما، موسیقی، کتاب و کتابخوانی از شاخصه‌های مهم به حساب می‌آیند.

 

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری (ره) بر توسعه فرهنگی در کنار توسعه‌های دیگر تأثیر فراوانی دارند؛ در برنامه پنجم توسعه نیز بر همین اساس در کنار مسایل اقتصادی به امور فرهنگی توجه فراوانی شده است.

 

حسینی خاطرنشان کرد: کتاب خود یک رسانه است و به همین منظور می‌توان کتاب را به عنوان مهم‌ترین پشتوانه دیگر رسانه به حساب آورد، اگر کتاب‌هایی ارایه می‌شود پرمایه‌ باشند، به تدریج برنامه‌هایی که در حاشیه آن ساخته می‌شوند سامان‌پذیرتر می‌شوند و خیلی می‌تواند در بالا بردن سطح کیفی آنها مؤثر باشد.

 

وزیر ارشاد گفت: فکر می‌کنم مسیر همکاری در دستگاه‌ها و سازمان‌ها بسیار فراهم است و حتی رییس‌جمهور در سفرهای استانی در کارگروه‌های فرهنگی شرکت می‌کند تا از نزدیک شاهد و ناظر برنامه‌ها باشد که این خودشان از یک تحول فرهنگی است.

 

حسینی خاطرنشان کرد: کار فرهنگی کار بسیار بزرگی است و تنها از عهده یک وزارتخانه برنمی‌آید و باید دیگر نهادها نیز در این امر شرکت کنند و این در حالی است که بودجه خوبی هم برای این موضوع در آینده در نظر گرفته خواهد شد.

 

وی افزود: کار در آموزه‌های دینی در اصل خود یک نوع عبادت است و باید این‌گونه ارزش‌ها به زبان‌های جذاب و هنری بیان شوند.

 

وزیر ارشاد تصریح کرد: ما از کارگرانی که دست به قلم هستند حمایت می‌کنیم و جایزه دوسالانه شهید برونسی را فرصت خوبی برای تحول فرهنگی در بخش ادبیات کارگری به حساب می‌آوریم.

 

پایان پیام/

کد خبر 1893

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha