به گزارش خبرنگار شبستان، در این گردهمایی که با حضور جمعی از هنرمندان، دانشجویان و نخبگان هنری و همچنین مسئولان بنیاد ملی نخبگان برگزار شد، جمعی از استاد نخبه هنری در زمینههای مختلف از جمله نقاشی، خطاطی، آواز، موسیقی، سینما، نویسندگی و حجمسازی سخنرانی کرده و به طرح مشکلات هنر و هنرمندان نخبه در جامعه و راهکارهایی برای رسیدگی به آن پرداختند.
حسن حسینی، دبیر شورای بنیاد ملی نخبگان و معاون فرهنگی این بنیاد در مراسم رونمایی از سرود ملی نخبگان ضمن بیان اساسنامه بنیاد ملی نخبگان گفت: این بنیاد در واقع یک نهاد فراستادی برای هماهنگی دستگاههای ذیربط در زمینههای گوناگون است. فعالیت این بنیاد تا به حال برای نخبگان علمی بوده است و این گردهمایی نقطه شروعی در راستای معرفی نخبگان هنری است.
حسینی در ادامه با اشاره به فعالشدن بخش نخبگان هنری، اظهار داشت: آییننامه این بخش در دو قسمت اصلی تنظیم شده که بخش اول دربرگیرنده سنین بالای 35 سال یعنی شامل پیشکسوتان و استادان است و بخش دوم جوانترهایی مثل دانشجویان و کارآموزان را دربرمیگیرد.
وی افزود: برای شناسایی نیروهای جوانتر نیازمند کارشناسی و یاری پیشکسوتان و اساتید هستیم. در حال حاضر برخی از اساتید حاضر در این گردهمایی گروهی از هنرآموزان را معرفی کردهاند که 30 نفر از این گروه به عنوان نخبه هنری معرفی شده و میتوانند از تسهیلات بنیاد استفاده کنند.
دبیر شورای ملی نخبگان در پایان گفت: تعامل بنیاد ملی نخبگان و هنرمندان و حمایت از گروههای کوچک هنری و ارایه تسهیلات به آنها باعث میشود تا در آیندهای نزدیک شاهد پربارترشدن این بنیاد در بخش هنری باشیم.
پایان پیام/
نظر شما