به گزارش خبرنگار شبستان، رسول اولیازاده، رییس خانه عکاسان پیش از ظهر امروز شنبه 6 آبان در نشست خبری هجدهمین سالگرد تأسیس خانه عکاسان گفت: خانه عکاسان هیجده ساله شد، سه سال پیش گفتم خانه عکاسان به بلوغ رسیده است و میشود از آن یک تکلیف خواست و الان جوان برومندی است که نه تنها از وی میتوان تکلیف خواست بلکه میتواند عهدهدار خیلی از مسئولیتها و خطدهنده باشد.
وی افزود: با توجه به رشد انجمنهای تخصصی عکاسی خانه عکاسان یکی از مراجع مورد اعتماد عکاسان است و ما از این امر راضی هستیم که عکاسان خانه عکاسان را خانه خود میدانند.
وی تصریح کرد: دو سال است که مراسم خانه عکاسان، رویکرد حول یک موضوع و محور مشخص برگزار میشود و این رویکرد مورد تمایل و اقبال همه عکاسان بودند.
اولیازاده با بیان اینکه محور نمایشگاه امسال خانه عکاسان میراث فرهنگی شهر من است، خاطرنشان کرد: موضوع امسال نمایشگاه ما «میراث فرهنگی شهر من» بود که با استقبال عکاسان روبرو شد و بیش از 200 عکاس آثار خود را به این جشنواره فرستادند که از این تعداد بخشی از آثار با موضوع نمایشگاه مرتبط نبوده و حذف شد و تعداد 200 عکس گزینش شد که این آثار از آثار پیشکسوتان عکاسی و جوانان عکاس است.
رییس خانه عکاسان با اشاره به برگزاری پاتوقهای هنری در خانه عکاسان اظهار داشت: تاکنون خانه عکاسان 27 پاتوق هنری برگزار کرده است که در این پاتوقها عکاسان جوان و همچنین پیشکسوتان عکاسی با ژانرهای مختلف حضور داشتند و آخرین پاتوق نیز با حضور دکتر عالمی برگزار شد.
اولیازاده به عضوگیری خانه عکاسان اشاره کرد و گفت: خانه عکاسان در یک برنامهریزی حرفهای عکاسان جوان را جذب میکند و برای آنها دورههای آموزشی، ورکشاپهای تخصصی و نیز نمایشگاههایی برگزار خواهد شد.
وی یادآور شد: خانه عکاسان امسال دو جشنواره عکاسی «ما میتوانیم» و جشنواره «عکس خانواد» را برگزار میکند.
به گفته رییس خانه عکاسان، در این خانه نمایشگاههایی برگزار میشود که گالری شماره یک به عکاسان حرفهای اختصاص دارد و در گالری شماره 2 آثار جوانان به نمایش درمیآید.
رییس خانه عکاسان همچنین خاطرنشان کرد: در هیجدهمین سالگرد تأسیس خانه عکاسان از استاد رضا نوربختیار، استاد پیشکسوت عکاسی تجلیل میکند همزمان با بزرگداشت استاد بختیار آثاری از وی در زمینههای انتزاعی- سورئالیستی خبری و صنعتی به نمایش درمیآید.
رییس خانه عکاسان درباره برگزاری جشنواره عکس ما میتوانیم، گفت: روند پیشرفتهای کشور در زمینههای علمی، پزشکی، فناوری- هستهای، کشاورزی و ... به حدی است که توان این را داریم هر سال یک نمایشگاه برگزار کنیم، پیشرفتهای کشور به حدی است که اگر این جشنواره 2 سال یک بار برگزار شود طراوت خود را از دست میدهد، تنها ایرادی که به این جشنواره وارد است این است که عکاسان غیر خبری که مجوز عکاسی از جاهای مخصوص را ندارند نمیتوانند در جشنواره شرکت کنند.
وی افزود: جشنواره ما میتوانیم نشان میدهد که ما میتوانیم در بین جوانان راه پیدا کرد، مشتاقان زیادی دارد، در این جشنواره ما توانستیم کاری ار انجام بدهیم که سال گذشته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دست به برگزاری نمایشگاهی عکس از پیشرفت ما و اقتدار جمهوری اسلامی در پنجاه کشور زد و یکسوم آثار این نمایشگاه عکسهای برگزیده جشنواره ما میتوانیم، بود.
به گفته اولیازاده پاتوقهای تخصصی عکاسی با موضوع عکاسی تبلیغاتی، عکاسان مؤلف و عکاسان خبری در خانه عکاسان برگزار شد که این پاتوقها با استقبال فراوان روبرو شد.
وی از برگزاری پاتوقهای تخصصی در زمینه عکاس هنری، انتزاعی و نجوم در خانه عکاسان خبر داد و گفت: پاتوقهای تخصصیها ویژگی که دارد این است که در فضای علمی با ظرفیت 20 نفر برگزار میشوند.
رییس خانه عکاسان از اقدامات این خانه در زمینه بینالمللی گفت: ما برای بینالمللیشدن خانه عکاسان اقداماتی انجام دادهایم از جمله برپایی نمایشگاه عکاسان ما در کشورهای آلمان، استرالیا و فرانسه و همچنین در جشنوارههای عکاسی خارجی در فرانسه، انگلیس، اوکراین و اتریش عکاسان حضور پیدا کردند و مقامهایی کسب کردند.
پایان پیام/
نظر شما