اختصاص چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای برقی کردن قطار تهران –مشهد

عبدالعلی صاحب محمدی گفت:برای برقی کردن خط‌ آهن تهران – مشهد با این نوع سرمایه گذاری شاهد افزایش کیفیت در بخش ریل و همچنین ناوگان خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان عبدالعلی صاحب محمدی ،صبح امروز(4آبان) در جمع خبرنگاران در استانداری سمنان گفت: این پرژه با سرمایه گذاری چهار هزار و 100 میلیارد تومان اعتبار آغاز شده است.


وی با اشاره به اینکه فونداسیون تیرهای برق عملیات برقی کردن پروژه قطار تهران – مشهد تهیه شده است، گفت: عملیات برقی کردن پروژه قطار تهران – مشهد با هدف ارتقاء خط، ناوگان جدید و افزایش ظرفیت ایستگاه های مبدا و مقصد از امسال آغاز شده است.


وی با بیان اینکه این سرمایه گذاری در دو بخش زیر بنایی و ناوگان است، اظهار داشت: یک هزار و 600 میلیارد تومان در بخش زیر سازی و دو هزارو 500 میلیارد تومان در بخش ناوگانی است.


صاحب محمدی افزود: سرعت اولیه قطار برقی تهران-مشهد 160 کیلومتر در ساعت در نظر گرفته شده که این سرعت به 200 کیلومتر در ساعت می رسد و زمان مسافرت به مشهد شش ساعت کاهش می یابد.


صاحب‌محمدی درباره برقی شدن خط‌ آهن تهران - مشهد تصریح کرد: راه‌آهن تهران - مشهد مهم‌ترین محور ریلی مسافری کشور و با طول 926 کیلومتر در دو خط رفت و برگشت است که از تهران آغاز و با گذشتن از شهرهای گرمسار، سمنان، دامغان، شاهرود و نیشابور به مشهدالرضا متصل می‌شود.


مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی در ادامه با اشاره به آغاز اجرای سیستم کنترل خودکار قطار (ATC) با سرمایه گذاری راه آهن جمهوری اسلامی ایران و مشارکت بخش خصوصی، پیش بینی کرد: فاز اول این پروژه دهه فجر به بهره برداری می رسد.


صاحب محمدی با بیان اینکه سیستم خودکار تردد قطار برای نخستین بار در کشوراجرا شده است افزود: افزایش ایمنی و سرعت قطارها، افزایش نظارت و کنترل سیر و حرکت وسایل نقلیه، کاهش خطای نیروی انسانی و امکان افزایش ظرفیت ریلی با استفاده از شبکه موجود، از مزایای به کارگیری این سیستم است.


صاحب محمدی ابراز امیدواری کرد: فاز نخست این طرح در دهه فجر امسال به بهره برداری رسیده و پس از تجهیز ترن ست ها، تمامی لکوموتیوهای کشور با این سیستم تجهیز شوند.


وی ضمن تاکید بر اینکه اثر عامل انسانی در سیستم‌های ATC کاهش یافته و در مقابل ایمنی آن بیشتر می شود، اظهار داشت: اگر خدایی ناکرده در سیستم ریلی مخاطره‌ای پیش آید، این سیستم اقدامات ایمنی نظیر ترمز کردن را بدون دخالت لکوموتیوران انجام می‌دهد.


مدیرعامل راه‌آهن با بیان اینکه در مسیر مشهد، تراکبندی به طول 930 کیلومتر آغاز شده است، تصریح کرد: این پروژه در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.


صاحب‌ محمدی تصریح کرد: ظرفیت اعزام قطارها به مشهد تا دو برابر افزایش می‌یابد که در صورت تأمین ناوگان، ظرفیت مشهد ارتقاء مطلوبی خواهد داشت.


مدیر عامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران همراه با هیات همراه جهت بررسی و بازدید از طرح های راه آهن شمالشرق به سمنان سفر کرده است.

 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 187650

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha