به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، کیهان هاشم نیا، استاندار گیلان در دیدار با روسای دانشگاه علمی کاربردی استان به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس این دانشگاه با بیان اینکه علاقه مندی نسبی مردم گیلان به آموزش بسیار قابل توجه است، گفت: متوسط هزینه مردم گیلان در سبد آموزشی 70 درصد بیشتر از میانگین کشوری است.
وی با تأکید بر اینکه آمار خروجی فارغ التحصیلان باید متناسب با نیاز جامعه ما باشد، افزود: پایه دانشگاه علمی کاربردی بر کار آفرینی و مهارت آفرینی بنا شده و باید متناسب با بازار کار، آموزش های عالی و کاربردی در دانشگاه ها هدایت و مدیریت شود.
استاندار تصریح کرد: کیفیت و نوع آموزش نباید در سطح داشتن مدرک تحصیلی یا رشته های تحصیلی متوقف شود بلکه باید کیفیت، نوع آموزش و کار آفرینی باشد.
وی تأکید کرد: بسیاری از دانش آموختگان این دانشگاه در صورتی که متناسب با نیاز جامعه آموزش ببینند، بسیاری از مشکلات ما را در بخش اقتصاد و تولید حل خواهند کرد، زیرا نیروهای دانش آموخته این مراکز مستقیم به محل های کار مورد نیاز جامعه هدایت می شوند و اشتغال لازم و مفید را به وجود می آورند.
استاندار گیلان با تاکید بر اینکه آموزش باید اقتصادی باشد، ابراز داشت: با توجه به نیاز کشور، آموزش افرادی علمی و توانمند که مهارت های عملی و فنی لازم را در جهت توسعه و رفع نیازهای کشور در جوانب مختلف داشته باشند، باید از سوی دانشگاه ها و مراکز علمی بازار سنجی شده و سپس به ارایه آموزش های لازم به آنان همت گمارده شود تا تناسب میان آموزش و بازار کار به وجود آید.
پایان پیام/
نظر شما