به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، غلامحسین دشتی، معاون استاندار یزد در شورای اطلاع رسانی استان یزد با تبریک دهه امامت و ولایت و عید سعید قربان و عید سعید غدیر، کارکرد اصلی شورای اطلاع رسانی استان را سیاست گذاری کلی و رصد فضای موجود در جامعه و رفع مشکلات دانست.
وی با اشاره به نامگذاری 13 آبان ماه به عنوان روز مبارزه با استکبار جهانی، گفت: راهپیمایی امسال در روز 12 آبان ماه بعد از نماز جمعه و با حضور آحاد مردم شهید پرور استان برگزار خواهد شد.
دشتی، شعار پیامبر مکرم اسلام (ص) را در 2 محور دعوت همگان به بندگی خدا و شعائر الهی و دور ساختن مردم از طاغوت دانست و صهیونیسم ستیزی، داشتن روابط اجتماعی بر پایه تولید و نظام فرهنگی بر پایه توحید را بهترین راه مبارزه با نظام استکبار عنوان کرد.
معاون استاندار یزد با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی ( مد ظله العالی ) در راستای استفاده از اقتصاد مقاومتی در تمام شئونات زندگی مردم را یادآور شد و لازمه این کار را ایجاد و تقویت مبانی عمیق فرهنگی در این زمینه دانست.
حاکمیت روابط دینی بر حوزه اقتصاد، مردمی بودن اقتصاد، مرزبندی لازم اقتصادی در راستای عدم تاثیر اقتصاد جهان بر اقتصاد جمهوری اسلامی، عدم وابستگی به یک محصول جهت صادرات، شناخت صحیح دولت از ظرفیت ها و نیروی انسانی جامعه، اقتصاد دانش محور، حمایت از نیروی انسانی ماهر، اصلاح الگوی مصرف، بهره گیری از ظرفیت های محلی و تنظیم ضوابط مناسب حوزه کسب و کار از جمله راهکارهای اجرای هر چه بهتر اقتصاد مقاومتی است که مورد اشاره دشتی قرار گرفت.
سید عبدالمجید قائم محمدی، مشاور استاندار و دبیر شورای اطلاع رسانی استان نیز ضمن تبریک پیشاپیش عید سعید قربان و عید سعیدغدیر، از برگزاری 9 نشست خبری با حضور بیش از 30 تن از مدیران دستگاه های اجرایی استان در سال جاری خبر داد.
قائم محمدی همچنین ارسال هفتمین بولتن آموزشی در راستای رسانه ای تر شدن مدیران را یادآور شد.
وی در ادامه با گرامیداشت یوم الله 13 آبان، یاد و خاطره شهدای این روز را گرامی داشت و افزود: اصلاح سبک زندگی که مورد اشاره رهبر معظم انقلاب اسلامی ( مد ظله العالی ) است ارتباطی مستقیم با مقوله اقتصاد مقاومتی دارد.
فرهنگ سازی در زمینه خرید مردم با نقش آفرینی رسانه ها به ویژه رسانه ملی، تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مد ظله العالی) در خصوص اقتصاد مقاومتی و کاهش تجمل گرایی در سطح جامعه از موارد تاکید شده توسط قائم محمدی بود.
در این جلسه مسائلی همچون تشکیل ستاد یا دبیرخانه اقتصاد مقاومتی، تولید محتوا برای مطبوعات، عدم تبدیل اقتصاد مقاومتی به مقاومت اقتصادی، باور پذیری جنگ اقتصادی توسط مردم، حمایت از کالای ایرانی، تبیین صحیح آحاد مردم در زمینه اقتصاد مقاومتی، تشکیل اتاق فکر در ادارات، چاپ کتاب و بروشور، برگزاری همایش، تداعی زمان 8 سال دفاع مقدس در نظر مردم، تقویت احساس امنیت روانی در مسائل اقتصادی و ... در خصوص فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و اعضاء به بیان نظرات خود در این خصوص پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما