دوره‌های آموزشی "هنر در قرآن" مورد توجه جدی قرار بگیرد

قائم‌ مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بر ضرورت توجه جدی مؤسسه های قرآنی به برگزاری دوره‌های آموزشی هنر در قرآن و دوره‌های تربیت هنرمندان قرآنی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد،حجت‌الاسلام و المسلمین حمید محمدی، قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس مرکز توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی کشور، شب گذشته (19 بهمن) در همایش فعالان قرآنی لرستان که در خرم‌آباد برگزار شد، با اشاره به رواج شبکه‌های ماهواره‌ای و تلاش این شبکه‌ها برای جذب جوانان و نوجوانان، گفت: مفاهیم قرآنی باید در قالب هنر به نسل جوان و نوجوان جامعه ارائه شود.

 

وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی فعالیت‌های مؤسسات قرآنی در زمینه تربیت هنرمندان قرآنی و برگزاری دوره‌های آموزشی هنر در قرآن را مورد حمایت مالی قرار می‌دهد.

 

حجت‌الاسلام محمدی ادامه داد: ما باید تلاش که افراد قرآنی را به سمت هنری شدن و هنرمندان را به سمت قرآنی شدن سوق دهیم.

 

وی، توجه ویژه مؤسسات قرآنی به آموزش صرف و نحو مقدماتی را خواستار شد و ادامه داد: اگر قرآن‌آموز با صرف و نحو مقدماتی آشنا باشد سرعت یادگیری وی در مفاهیم قرآن سریعتر و ماندگارتر می شود.


رئیس مرکز هماهنگی، توسعه وترویج فعالیت‌های قرآنی کشور افزود: مؤسسات قرآنی پس از صرف و نحو مقدماتی و مفاهیم قرآنی باید در زمینه تدبر در قرآن کنند چراکه تدبر در قرآن نگاه قرآن‌آموز نسبت به قرآن را تغییر می دهد.

 

قائم‌مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه مسیر قرآن یک مسیر دشوار است و ورود در این عرصه و فعالیت برای ترویج کتاب الله یک توفیق عظیم است، تصریح کرد: توسعه فرهنگ قرآنی نیازمند سه رکن از جمله شناخت قرآن، ایمان به قرآن و عمل به قرآن است.

 

وی افزود: چهره‌های قرآنی باید این سه رکن یعنی شناخت، ایمان و عمل به قرآن را هرسه باهم داشته باشند چراکه در غیر این صورت موجودی کاریکاتوری می شود.

 

حجت‌الاسلام محمدی، از راه‌اندازی 22 مؤسسه قرآنی به مناسبت 22 بهمن در استان لرستان خبر داد و گفت: تعداد مؤسسات قرآنی در لرستان در مقایسه با سایر استان ها در وضعیت خوبی است و باید این مؤسسات در جهت کیفی شدن اقدام کنند.

 

در ادامه این همایش، حجت‌الاسلام علی اسماعیلیان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به‌وجود بیش از یکصد مؤسسه قرآنی در استان، گفت: این اداره‌کل در نظر دارد مؤسسات قرآنی فعال را مورد حمایت قرار دهد و برای ارتقای توانمندی‌های آنها تلاش کند.

 

وی افزود: در بحث مؤسسات قرآنی باید کمیت و کیفیت هر دو در کنار هم و همزمان با هم مورد توجه قرار گیرد.

 

حجت الاسلام اسماعیلیان در بخشی از سخنانش از قرآن به‌ عنوان شفا دهنده دردهای روحی و جسمی انسان یاد کرد و ادامه داد: قرآن دوای درد مسلمانان بلکه جامعه پیچیده بشری امروز است.

 

گفتنی است، در پایان این همایش از 6 خادم قرآنی و 11 نفراز برگزیدگان آزمون قرآنی مفاهیم تجلیل شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 18756

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha