زهرا سجادی، معاون آموزش و پژوهش مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به بهترین خاطره خود در دوران انقلاب اسلامی به خبرنگار شبستان گفت: ورود امام (ره) به میهن اسلامی بهترین و شیرین ترین خاطره بنده از دوران انقلاب اسلامی است به طوری هیچ زمانی را نمی توانم با آن دوره مقایسه کنم.
وی اظهار کرد: ما در کنار لحظات لذت بخش آن روز، نگرانی ها و اضطراب هایی هم داشتیم زیرا رژیم شاهنشاهی هر لحظه اولتیماتوم می داد که اگر امام (ره) بخواهد به ایران برگردد چنین و چنان می کنم و نیروهای ساواک در سراسر کشور پراکنده شده بودند و اوضاع را به شدت کنترل می کردند.
سجادی خاطرنشان کرد: از سویی دیگر امام (ره) با اقتدار کامل و عنایت الهی که داشتند وارد کشور شدند و ما در آن لحظه با تمام وجود مقابل تلویزیون نشسته بودیم که ببنیم چه اتفاقی می افتد و دقیقاً لحظه ای که رهبر انقلاب وارد فرودگاه شدند، برنامه تلویزیون قطع شد و به جای تصویر امام (ره) تصویر شاه فراری ظاهر شد،حتی شنیدیم که در آن لحظه بسیاری از مردم از شدت ناراحتی تلویزیون های خود را شکستند.
معاون آموزش و پژوهش مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اضافه کرد: با ورود امام (ره) بدون هیچ مشکلی به میهن اسلامی دل ملت ایران شاد شد.
سجادی به یک خاطره زیبای خود در راهپیمایی ها و تظاهرات دوران انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: زمانی که هنوز انقلاب اسلامی به طور کامل به پیروزی نرسیده بود ،بعضی از مردها از حضور در تظاهرات می ترسیدند، از این رو در کنار خیابان می ایستادند، که در این لحظه زنان با سر دادن شعارهایی با این عنوان که "ما تماشاچی نمی خواهیم به ما ملحق شوید" آقایان را با شرمندگی به میان جمعیت زنان می کشاندند.
وی با اشاره به نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: به فرموده امام راحل "اگر زنان نبودند انقلاب اسلامی پیروز نمی شد"، درست است زنان نیمی از جامعه را تشکیل می دادند اما این نیمه جامعه ،خود مشوق نیمه دوم بودند و آنها را برای حضور در راهپیمایی ها تحریک و تشویق می کردند.
سجادی تصریح کرد: نقش زنان در پیشبرد اهداف نظام و دولت در عرصههای علمی، اجتماعی و تربیتی، نقشی مؤثر و غیرقابل انکار است. چراکه حضور زنان و دختران این سرزمین با بلند همتی و استواری در سالهای انقلاب، جنگ تحمیلی، دوران سازندگی و پیشرفت با رشد صعودی و چشمگیر ی همراه بود.
معاون آموزش و پژوهش مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه انقلاب اسلامی نقش مهمی در احیای هویت و ارتقای جایگاه اجتماعی زنان داشت، خاطرنشان کرد: ما وضعیت زنان را در شش ابعاد مختلف علمی و آموزشی، حقوقی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در طی سی ساله انقلاب اسلامی مورد بررسی و پژوهش قرار دادیم که نقش مهم پیروزی انقلاب اسلامی در پیشرفت و توسعه زنان را به خوبی بیان می کند تا زنان بدانند دیروز کجا بودند و امروز در کجا قرار دارند.
وی تصریح کرد: نقش زنان در پیشبرد اهداف نظام و دولت در عرصههای علمی، اجتماعی و تربیتی، نقشی مؤثر و غیرقابل انکار به شمار میرود. چراکه زنان و دختران این سرزمین با بلند همتی و استواری در سالهای انقلاب، جنگ تحمیلی، دوران سازندگی و پیشرفت با رشد صعودی و چشمگیر موفقیتهای خود، تمامی معادلات سیاسی دشمن را بر هم زده و توطئههای آنان را نقش بر آب کردند.
پایان پیام/
نظر شما