نیروی انتظامی موظف به برقراری نظم و امنیت است

معاونت صدای رسانه ملی گفت: سه نیاز اصلی و بنیادی بشر نظم و قانون، عدالت و امنیت است که وظیفه برقراری نظم و امنیت با نیروی انتظامی است.

به گزارش خبرنگار شبستان ، محمد حسین صوفی، معاونت صدای رسانه ملی در مراسم پاسداشت مدیران رسانه ملی در هفته نیروی انتظامی و تقدیر از دست‌اندرکاران سریال دیوار گفت: در حال حاضر احساس امنیت در جامعه افزایش پیدا کرده است و این امر در کنار برنامه‌ریزی‌های خوب نیروی انتظامی میسر شده است.

وی افزود: زمینه عدالت، امنیت، نظم و قانون توسعه اجتماعی است و این توسعه اجتماعی زمینه‌ساز رشد سرمایه‌های اجتماعی، ارزش‌ها و تعاون در جامعه است که همگرایی در جامعه را پدید می‌آورد.

به گفته این مقام مسئول زمینه تعامل و همکاری ایجاد امنیت است که عدالت را پدید می‌آورد و رسانه که وظیفه‌اش افزایش توسعه اجتماعی و آموزش هنجار و رفتارهای پسندیده در جامعه است در سال‌های اخیر توانسته همکاری و تعامل مناسبی را بین نیروی انتظامی و رسانه ملی پدید بیاورد.

صوفی بیان داشت: برخی از نهادها و سازمان‌ها برای رسانه ملی ویژه هستند، یک گروه از آنها به لحاظ وظیفه و گروهی دیگر از نظر استقبال از همکاری که نیروی انتظامی این دو مهم را یکجا دارد و من به عنوان رسانه و حتی یک شهروند به خاطر افزایش و ایجاد امنیت از نیروی انتظامی تشکر می‌کنم.

وی در خاتمه از دست‌اندرکاران و برنامه‌سازان سریال‌های نیروی انتظامی صدا و سیما و به ویژه سریال دیوار تشکر و قدردانی کرد.

همچنین کارگردان سریال دیوار در این مراسم گفت: روزی که طرح سریالی برای نیروی انتظامی مطرح شد نگاه بسیار بدبینانه‌ای داشتم و با نگاه بیرونی به نظر، کاری سفارشی با شعارهای گل‌درشت و بازیگرانی ویترینی به نظر می‌رسید اما بعد از برگزاری جلسه اول در خصوص طرح این سریال نظرم به کلی در این مورد عوض شد.

وی افزود: در جلسه‌ای که به منظور ساخت این سریال برگزار شد بیشتر طرح‌های پیشگیرانه مطرح شد و حتی خط مشی‌های مناسبی نیز برای خود من طرح شد. در ابتدا حتی یک طرح کمدی نیز مطرح شد که بعدا مورد قبول قرار نگرفت.

مقدم اظهار داشت: بعد از تصویب طرح اصلی با سعید نعمت‌الله درباره فیلم‌نامه بحث‌هایی انجام و تحقیقات در این زمینه شروع شد و حتی از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد نیروهای انتظامی در این زمینه استفاده کردیم تا حتی‌الامکان فیلم‌نامه به واقعیت نزدیک باشد و حتی تمام اسامی شخصیت‌های فیلم نیز از واقعیت گرفته شد.

وی افزود: در خصوص فیلم‌نامه با کارشناسان انتظامی نیز مشورت‌های زیادی شد و حتی بارها صحنه‌های سریال به خاطر درست انجام‌نشدن صحنه از نظر کارشناس انتظامی مثل قد کشیدن اسلحه یا مناسب‌ندادن ایست دوباره فیلم‌برداری شد البته هیچ‌ کاری خالی از ایراد و اشکال نیست اما در حد امکان تلاش شد که این فیلم به واقعیت نزدیک باشد.

مقدم در خاتمه پیام این فیلم را پلیس ناجی و نجات‌بخش دانست و افزود: این فیلم می‌خواست که نشان بدهد پلیس حتی مجرمان را نیز نجات می‌دهد و با آنها با عطوفت رفتار می‌کند و امیدواریم که در زمینه‌ نیروی انتظامی فعالیت‌های بهتری با هدف‌های والاتر انجام گیرد.

پایان پیام/
 

کد خبر 187478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha