عربستانی ها با «تویتر» به جنگ آل سعود می روند

یک روزنامه آمریکایی با اشاره به خفقان شدید سیاسی در عربستان در گزارشی نوشت: انقلابیون عربستان از راه تویتر علیه ظلم آل سعود بپاخواستند و انقلاب می کنند.

به گزارس خبرگزاری شبستان به نقل از rtv سوریه، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی با نام « انقلاب علیه نظام سعودی از صفحه تویتر» نوشت: شهروندان عربستانی که از بیان نظرات سیاسی شان جلوگیری می شود، از طریق تویتر به انقلاب علیه ظلم و استبداد آل سعود اقدام کردند.
روزنامه نیویورک تایمز می افزاید: این انقلاب بر صفحات تویتر به سمت واقعیتی می رود که چارچوب خاصی دارد و فعالان حقوق بشر و هواداران مخالفان مکانی را برای گفتگوی آزاد به جز پایگاه های ارتباط اجتماعی به خصوص تویتر نمی یابند چرا که آنها با وجود قید و بندهایی که رژیم سعودی برای آزادی بیان و جرم دانستن انتقاد از اقدامات آل سعود قرار داده، مجبورند که به پایگاه های اجتماعی رو بیاورند.
این روزنامه در گزارش خود آورده است: عربستان در فهرست کشورهایی که در آن بهارعربی یا بیداری اسلامی صورت گرفته است، قرار نمی گیرد؛ زیرا انقلاب عربستان از نوع خاصی است . در این کشور انتقاد از خاندان حاکم ممنوع است و قضات و وکلا و فعالان و مخالفان فضایی برای انتقاد از فساد حکومت و بی توجهی اجتماعی ندارند، مگر اینکه به در تویتر از این مسایل انتقاد کنند.
در صفحه تویتر، مخالفان اجازه دارند تا به طور آزادنه و گروهی به مسایل حساس و بیان نظرات خودبپردازند، به طوری که تیترهای صفحه تویتر عربستان های به فساد در عربستان و زندانیان سیاسی تمرکز دارد.
در این گزارش آمده است: میانگین استفاده از شبکه های ارتباط اجتماعی به خصوص تویتر در عربستان به بیش از دومیلیون کاربر می رسد.
نیویورک تایمز می افزاید: تعدادی از مخالفان داخل عربستان آزادی شان را از طریق تویتر تمرین می کنند، کاربر عربستانی با نامهای واقعی خود از پایگاه های اجتماعی استفاده می کنند.
این روزنامه می افزاید: عربستان یکی از سریعترین کشورهای جهان در استفاده از تویتر به شمار می آید.
براساس این گزارش،« فیصل عبدالله» وکیل عربستانی در این باره گفت: تویتر برای ما مانند پارلمان است، به طوری که شامل همه طرف ها و جریان های سیاسی است . به ما اجازه بیان نظراتمان به طور آزادانه و تبادل دیدگاه ها را می دهد.
نیویورک تایمز در گزارش خود آورده است که تویتر از حالت خفقان شدید که ملت عربستان از آن رنج می برد، پرده برمی دارد.
بین حکام و مردم شکاف زیادی در داخل عربستان است و دولت نمی دانم که خواسته واقعی مردمش چیست؟ و این مسئله واقعا بد است.
به نظر این روزنامه آنچه که باعث خنده می شود، این است که عربستان که در آستانه آغاز بیداری اسلامی قرار دارد، در تلاش است که اوضاع داخلی را آرام کند، به طوری که مقامات سعودی میلیاردها دلار برای برنامه نظارت اجتماعی به منظور ساکت کردن مخالفان تخصیص داده است.
تخصص بودجه میلیاردی برای برنامه نظارت اجتماعی در حالی است که قید و بندهای شدیدی را برای آزادی بیان و اعتراض ها و تظاهرات ها اعمال کرده است.ناظران معتقدند که آل سعود به سرکوب آزادی و تلاش برای خرید وجدان ها با پول نفت اقدام می کند.
علاوه براین با حرکت های رادیکال تکفیری ائتلاف کرده و آنها را مسلح می کند و این مسئله جوهره سیاسی سعودی برای خنثی کردن خواسته های مردمی برای تغییر است.رژیم سعودی زمانی که دید نمی تواند که ملتش را آرام کند، تلاش کرده تا آنها را مشغول کشتارها در کشورهای عربی کند تا از انتفاضه حقیقی مردمی که کرسی ظلم را می لرزاند، دور کند. " نیویورک تایمز در گزارش با اشاره به واقعیت آزادی بیان در بیان به این نتیجه می رسد که عربستانی ها هنگامی که در محاصره آل سعود قرار گرفتند، به پایگاه های اجتماعی روی آوردند و اینچنین آزادانه به بیان نظارت و مواضع خود می پردازند، اگرچه آل سعود آنها را به خیانت بزرگ متهم می کند و مجازات آنها به خاطراین اتهام اعدام است اما ملت عربستان با این روش با سرکوب وهابیون سعودی مقابله می کند.
پایان پیام/

کد خبر 187227

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha