مکان های عرضه دام بهداشتی ویژه عید قربان در شهرستان ری مشخص شد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ری گفت: 9 مکان در سطح این شهرستان به منظور عرضه بهداشتی دام در روز عید قربان در نظر گرفته شده است که شهروندان می توانند دام قربانی خود را از این مکان ها تهیه کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، دکتر مجید محمدیان، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ری، در جمع خبرنگاران گفت: جایگاه های عرضه بهداشتی دام زنده در سطح شهرستان ری را شامل منطقه سیزده آبان، قیام دشت، خاوران، باقر شهر، قوچ حصار، کهریزک، حسن آباد، آسایشگاه معلولان و سالمندان کهریزک و آسایشگاه سالمندان هاشمی نژاد اعلام کرد.

 

وی با بیان اینکه در پنج کشتارگاه دام این شهرستان نیز اکیپ های ثابت دامپزشکی مستقر هستند، اظهار داشت: هشت اکیپ ثابت و پنج اکیپ سیار توسط 13 دکتر دامپزشک و 14 نفر کارشناسان بهداشت گوشت این شبکه برسالم بودن دام و چگونگی ذبح بهداشتی نظارت دارند و در صورت مشاهده هرگونه بیماری و یا ضوابط غیربهداشتی، از ذبح دام جلوگیری خواهند کرد.

 

دکتر محمدیان گفت: مراجعان می توانند از ساعت 6 صبح عید قربان (5 آبان) تا ساعت 13 همان روز برای تهیه دام به مکان های یاد شده مراجعه کنند.

 

وی یادآور شد: با افرادی که در دیگر نقاط شهرستان ری و بدون مجوز اقدام به عرضه دام کنند برخورد قانونی می شود.

 

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ری با بیان اینکه خدمات اکیپ های دامپزشکی رایگان است، اظهار داشت: شهروندان می توانند با شماره 33741335 شبکه دامپزشکی شهرستان ری تماس گرفته تا گشت سیار این شبکه برای بازرسی به درب منازل آنان مراجعه کند.

 

دکتر محمدیان، داشتن ظاهری سالم، نداشتن لنگی، بریده نبودن دم و گوش، نداشتن شاخ شکسته، لاغر اندام و حامله نبودن را از مهمترین ویژگی های دام سالم برشمرد.

 

وی به مردم توصیه کرد: گوشت دام قربانی را برای پرهیز از بیماری های خطرناک از جمله تب کریمه کنگو بلافاصله مصرف نکنند و برای طی شدن جمود نعشی پس از 24 ساعت به مصرف برسانند.

 

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان ری بیان داشت: در عید قربان پارسال، چهار هزار و 219 راس گوسفند و گاو عرضه شد که سه هزار و 350 راس بازرسی و 2 هزارو 213 راس با نظارت دامپزشکان و کارشناسان گوشت شبکه دامپزشکی شهرستان ری کشتار شدند.

 

دکتر محمدیان اضافه کرد: 18 لاشه کامل گوسفند و گاو توسط اکیپ های این شبکه به علت تشخیص بیماری های انگلی ضبط شدند.

 

روز دهم ماه قمری ذی الحجه، مصادف با عید قربان از گرامی ترین عیدهای مسلمانان است که به یاد حضرت ابراهیم(ع) و فرزندش اسماعیل، توسط بسیاری از مسلمانان جشن گرفته می‌شود.

 

برگزاری مراسم قربانی در عید قربان بر همه واجب نیست و تنها بر زایران کعبه در مراسم حج واجب است، اما بسیاری از مسلمانان در سراسر جهان در این روز، گوسفند، گاو یا شتری را قربانی کرده و گوشت آن را بین همسایگان توزیع می کنند.

 

پایان پیام/

کد خبر 187149

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha