فعالیت های کانون های فرهنگی هنری باید در راستای فرهنگ سازی باشد

سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد اردبیل با بیان اینکه فعالیت های کانون های فرهنگی هنری باید در راستای فرهنگ سازی باشد، گفت: تنها در این صورت است که می توان با هجمه و جنگ نرم دشمن مقابله کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، نادر سقا سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل شب گذشته ( 2 آبان) در همایش اختتامیه غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل اظهار داشت: اوقات فراغت تابستان بهترین فرصت برای جذب جوانان و نوجوانان و نیروهای جدید است.


وی با بیان اینکه برنامه های اجرایی کانون های فرهنگی هنری باید پرمحتوا و موثر باشد، افزود: اگر چنین نباشد نمی توان باعث جذب جوانان و نوجوانان برای حضور در کانون های فرهنگی هنری شد.


سقاء با بیان اینکه 67 درصد کانون های فرهنگی هنری در مناطق روستایی ایجاد شده است، تصریح کرد: 33 درصد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز در مناطق شهری مستقر هستند.


سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد اردبیل با اشاره به این که کانون های فرهنگی هنری در بین دستگاه های اجرایی رتبه برتر استان را در بحث اوقات فراغت کسب کرده است، بیان داشت: اغلب کانون‌ها با امکانات اولیه راه‌اندازی می‌شود ولی با این امکانات کم و منابع مالی محدود توانسته اند برنامه های درخور توجه و موثری را در همه زمینه ها اجرا کنند.


وی مبلغ مورد نیاز برای افتتاح یک کانون فرهنگی هنری را 3 میلیون تومان عنوان کرد و گفت: در کنار سایر دستگاه‌های فرهنگی بنا به احساس وظیفه و تکلیف در ایام تابستان بسترهای خوبی را برای فعالیت جوانان و نوجوانان در غنی‌سازی ایام تابستانی آنها به وجود آوردیم.


سقا در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف در اجرای برنامه‌ها و همایش‌های متعدد کانون‌های مساجد در طول سال به ویژه دهه کرامت، برنامه‌های مناسبتی و همچنین حضور فعال آنها در محکومیت هتک حرمت به ساحت پیامبر (ص)، اضافه کرد: حضور 20 هزار نفر از علاقمندان قرآنی در طرح قرآنی 1446، برپایی اردوهای فرهنگی و مسابقاتی و ایحاد ارتباط و تعامل با دستگاه های فرهنگی و اجرایی از دیگر برنامه های کانون های فرهنگی هنری است.


وی با اشاره به اینکه بیش از یک‌هزار و 400 نفر از اعضای کانون در تابستان گذشته در اردوهای آموزشی، تربیتی و تفریحی بولاغلار نیر به مدت 10 روز شرکت کردند، گفت: علاوه بر این ما تسهیلات رفاهی و تفریحی متنوعی از جمله ارایه تخفیف از آب‌درمانی‌ها، سینماها و مراکز تفریحی، توریستی را برای اعضای کانون های فرهنگی هنری در نظر گرفته ایم.


سقا در پایان سخنان خود به افتتاح کانون مشفقین مصلی اردبیل و همچنین 30 باب کانون فرهنگی هنری روستایی و مرزی اشاره کرد و افزود: تنها در مصلی 6 استان کشور کانون فرهنگی هنری وجود دارد ولی به لطف خدا استان اردبیل نیز به جمع این 6 استان پیوست.


در ادامه این همایش علیرضا محمدنیا معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل در سخنانی با بیان اینکه ما از اول پیروزی انقلاب با اتکا و محوریت مساجد بسیاری از توطئه‌های دشمنان را هم در عرصه نظامی و هم تهدیدهای فرهنگی خنثی کردیم، اظهار داشت: امروز نیز با رویکرد دینی و ارزشی می‌توانیم در سنگر مساجد مجاهدتی بی‌نظیر داشته باشیم.


محمدنیا با ارایه گزارشی از نحوه فعالیت دبیرخانه ساماندهی امور جوانان و انجام برنامه‌ریزی‌های منسجم از خرداد ماه امسال، بیان داشت: با همکاری 30 دستگاه برنامه‌‌ریزی‌های اوقات فراغت برای جوانان انجام شده به طوریکه در دو جلسه ویژه با همکاری نهادهای فرهنگی و تربیتی سعی کردیم 43 مصوبه را به تأیید رسانده و مراحل اجرایی آنها را پیگیری کنیم.


این مسئول با اشاره به برگزاری اولین دوره نمایشگاه اطلاع‌رسانی برنامه های اوقات فراغت دستگاه‌های اجرایی استان، اظهار داشت: با حضور 20 دستگاه استانی اوایل تیرماه نمایشگاهی به مدت شش روز برگزار شد تا توانمندی‌های آنها در حوزه اوقات فراغت به نمایش گذاشته شود.


معاون ورزش و جوانان استان اردبیل در پایان سخنان خود گفت: در دو شاخص کانون های فرهنگی هنری مساجد استان موفق به کسب رتبه اول شده و از جمله دستگاه‌های توانمندی بوده که توانسته بهترین اطلاع‌رسانی و ارایه برنامه‌های تابستانی را برای جوانان داشته باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 187028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha