پلیس باید خود را متناسب با نیازهای اجتماعی سامان دهد

معاون استاندار کرمان با اشاره به نقش پلیس در حفظ امنیت اجتماعی، گفت: پلیس باید خود را متناسب با نیازهای اجتماعی سامان دهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، معاون توسعه‌ مدیریت و منابع انسانی استاندار در آیین اختتامیه‌ کارگاه آموزشی استانداردسازی تعالی رفتار، ویژه‌ درجه‌داران پلیس راه و راهور استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان با بیان اینکه پایه‌های اقتدار کشور بر نظم اجتماعی استوار است، پلیس را از مظاهر نظم اجتماعی دانست.

 

کریم مهرشاد با بیان اینکه شخصیت یک پلیس نشان‌دهنده‌ ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی جامعه است، اظهار داشت: به همین جهت پلیس باید اقتدار داشته باشد و این اقتدار حاصل نمی‌شود، مگر این که همواره آموزش ببیند.

 

وی با بیان اینکه در هر کجای این کشور که با پلیس برخورد می‌کنیم، باید شاهد یک نوع برخورد از سوی پلیس باشیم، بر متناسب‌سازی رفتار پلیس تاکید و خاطرنشان کرد: به همین جهت برپایی کارگاه‌های استانداردسازی تعالی رفتار اهمیت پیدا می‌کند، ضمن این که پس از گذراندن این دوره‌ها باید آموخته‌ها از سوی پلیس در جامعه عملیاتی شود.

 

معاون استاندار کرمان با اشاره به نقش پلیس در حفظ امنیت اجتماعی، گفت: پلیس باید خود را متناسب با نیازهای اجتماعی سامان دهد.

 

وی با بیان اینکه پلیس باید سالم، متدین، عامل به مقررات و مورد اعتماد باشد، و ضمن بهره‌بردن از امکانات اجتماعی، برای ایجاد ارتباط راه‌های مختلف را تجربه کند؛ رفتارهای پلیس در جامعه را تأثیرگذار دانست و گفت: پلیس باید مردم‌گرا باشد و براساس آن چیزی که قانون تعریف کرده است، در راستای ایجاد امنیت و حفظ شأن اجتماعی تلاش کند.

 

مسعود غفوریان، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان نیز در این آیین با بیان این که امیدواریم برگزاری این دوره‌ها در رفتار پلیس تاثیر مثبت داشته باشد، گفت: کارگاه آموزشی استانداردسازی تعالی رفتار با حضور درجه‌داران پلیس راه و راهور استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان از(29 مهر) در کرمان آغاز شد و 625 نفر در این دوره‌ سه روزه شرکت کردند و بازدید از موزه‌ها و اماکن تاریخی کرمان از برنامه‌های جنبی این کارگاه سه روزه بود.

 

به گزارش روابط عمومی استانداری، عضو گروه علمی استانداردسازی تعالی رفتار پلیس نیز در این مراسم با تاکید بر برقراری اقتدار نرم در پلیس، اظهار داشت: در راستای برقراری اقتدار نرم، پلیس باید پنج مقوله از جمله هوش جسمی، قدرت تصمیم‌گیری و مدیریت بحران، هوش هیجانی یا اعتماد به نفس و باور به توانمندی‌ها، کنترل هیجانات و روحیه‌ انتقادپذیری، هوش معنوی و هوش سازمانی را در خود بالا ببرد.

 

دکتر حاتمی، قدرت نرم را از زیرشاخه‌های اقتدار نرم برشمرد و گفت: قدرت نرم سه شاخص زیبایی، خیرخواهی و شکوه دارد که پلیس باید این سه شاخص را در خود تقویت کند.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 186252

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha