به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بلاد نیوز، سیستم آموزشی نروژ از سایر کشورهای اروپایی و پیشرفته متمایز است، به طوری که وزارت آموزش و پرورش نروژ روش ها و راههای پیشرفته ای را برای تدریس و آموزش در دستور کار خود دارد.
برهمین اساس، آموزش و پرورش نروژ کتاب دین اسلام برای دانش ۀموزان دوره چهارم ابتدایی تدریس می کند و به طور خاص زندگی امام حسین(ع) را در کلاس مستقلی با عنوان«انقلاب حسین» تعلیم می دهد. در کلاس دیگر نیز به مسئله تشیع و زندگی امام مهدی(عج) و مسئله انتظار به طور جداگانه می پردازد.
منابعی که این مطالب از آن در کتاب ها گذاشته شده از منابع امامیه بوده است، زیرا وزارت آموزش و پرورش نروژمعتقد است که علمای تشیع نمایندگان امام عصر(عج) هستند و در انتظار فرج او به سر می برند.
«علی الجابری» با اشاره به آموزش زندگی امام حسین(ع) در یک کلاس مستقل گفت: وزارت آموزش و پرورش نروژ آموزش زندگی امام حسین(ع) به خصوص مسئله واقعه کربلا و پیروزی حق بر باطل و شهادت امام حسین(ع) به دانش آموزان این کشور اختصاص داده است تا چگونگی جانفشانی برای رسیدن به هدف والا را آموزش دهد.
الجابری تاکید کرد: هدف از تدریس این کتاب در مدارس نروژ آموزش علم و معرفت و تهذیب به فرزندانشان است.
وی خاطر نشان کرد: نویسنده این کتاب در مقدمه فصلی که مخصوص واقعه کربلا است، آورده است که «انقلاب امام حسین(ع) اراده ای برای همه ملتهاست».
الجابری ادامه داد: مهمترین دلیلی که این وزارتخانه به این کار اقدام کرده است، این است که فرزندانشان با فرهنگ های متنوع آشنا کند و آنها را از عقاید و فرهنگ سایر ادیان مطلع کند تا در برخورد با پیروان ادیان ناتوان نباشند.
وی تاکید کرد: نروژ تنها کشوری است که به این درس در اروپا اهمیت داده است، این اقدام از دستاوردهای یک گروه انگلیسی است که با اجازه دولت انگلیس به تدوین این درس در راستای روش های آموزش به خصوص روش های آموزشی مدارس اسلامی اقدام کردند.
پایان پیام/
نظر شما