به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مهندس تراب محمدی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، عصر روز گذشته (30 مهر) در شانزدهمین کارگاه آموزشی «مهر اصالت یونسکو» و «بسته بندی محصولات صنایع دستی» در تبریز، اظهارداشت: این سازمان برای تقویت صنعت بسته بندی محصولات صنایع دستی در استان، از کارگاه های فعال و متقاضیان حمایت می کند.
وی با تاکید بر اینکه امروز بسته بندی محصولات ما مطابق با دیگر کشورهای دنیا پیش نمی رود، خاطرنشان کرد: صنایع دستی ایران با توجه به زحمت و تلاش فکری و جسمی صرف شده بر روی محصولاتش در دنیا بی نظیر است اما عمده ترین گره عدم تسلط این محصولات بر بازارهای جهانی عدم برخورداری از بسته بندی های مناسب و زیباست.
محمدی با اشاره به برنامه ریزی های چهار سال گذشته در خصوص تقویت صنایع دستی یادآور شد: آذربایجان شرقی با آموزش سالانه بیش از 10 هزار نفر در رشته های مختلف صنایع دستی و ورود آنها به بازار کار، بهینه کردن محصولات از طریق کاربردی کردن و کیفیت بخشی به آنها توانسته جایگاه خود را در بازارهای داخلی و جهانی این هنرهای بومی بیابد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: یکی از اساسی ترین مسائل کمتر پرداخته شده در زمینه صنایع دستی بحث بسته بندی و عرضه خوب این محصولات است باید با تمرکز هرچه بیشتر فعالان و دست اندرکاران این حوزه، بیش از پیش تقویت شود.
محمدی، تغییر سلایق عمومی را یکی از قابل توجه ترین مباحث مرتبط با صنعت بسته بندی عنوان کرد و گفت: در بسته بندی باید به روز بوده و سلیقه های بازار و خریداران را مدنظر قرار داد.
وی همچنین مهر اصالت را در راستای اهمیت کیفیت و مرغوبیت صنایع دستی دانست و گفت: این نشان های مرغوبیت کالا که از سوی یونسکو به محصولات شاخص صنایع دستی اهدا می شود، تمامی جنبه های تولید یک محصول از قبیل حفظ کیفیت و حتی بسته بندی را در برمی گیرد.
رئیس شورای فنی صنایع دستی استان تصریح کرد: صنایع دستی با توجه به نقشی که در نمایش ارزش های دینی و مضامین فرهنگی و تمدنی کشور و منطقه دارد و نیز توجه به مسائلی نظیر سازگاری با محیط زیست و ایجاد اشتغال حلال و پایدار در کشور و به تبع آن در آذربایجان شرقی همواره در مرکز توجه بوده است.
محمدی خاطرنشان کرد: هنرمندان صنایع دستی آذربایجان شرقی این استعداد را دارند که هنرشان را جهان شمول کرده و به نگین درخشان و افتخارآمیزی در معرفی ایران اسلامی به جهان تبدیل شوند.
یادآور می شود، شانزدهمین کارگاه آموزشی «مهر اصالت یونسکو» و «بسته بندی محصولات صنایع دستی» با حضور اساتید مطرح کشوری و حضور هنرمندان رشته های مختلف صنایع دستی و طراحان و علاقه مندان حوزه های بسته بندی، در تبریز برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما