نعمتالله معینی، مسئول قرآن و نماز آموزش و پرورش ناحیه یک همدان با بیان اینکه این مسابقه در هفته آخر آذر ماه جاری در همدان برگزار می شود، به خبرنگار شبستان گفت: حدود 48 هزار دانش آموز وجود دارد که بیش از نیمی از آنها در این مسابقه شرکت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات در هفته قرآن برگزار میشود، افزود: این مسابقه در 6 رشته برای دختران و 8 رشته برای پسران برگزار میشود.
وی مفاهیم و تفسیر، حفظ و قرائت، انشای نماز، اذان و مداحی، احکام و نهجالبلاغه از جمله رشته هایی برای مقاطع ابتدایی عنوان کرد و گفت: رشتههای دیگر برای مقاطع راهنمایی و متوسطه برگزار میشود که از این رشتهها علاوه بر رشتههای دیگر اذان و مداحی ویژه پسران است.
مسئول قرآن و نماز آموزش و پرورش ناحیه یک همدان اضافه کرد: هدف از برگزاری این مسابقات، تقویت و ترویج فرهنگی قرآن از طریق رقابت سالم، شناسایی نخبگان قرآن و معرفی آنان به جامعه قرآنی و تقویت بنیه قرآنی دانشآموزان است.
معینی با تأکید بر اینکه فرهنگسازی وظیفه همه دستگاهها و افراد است، گفت: در این جهت قرآن کاملترین و بهترین الگو برای انجام امور فرهنگی است که باید سرلوحه کار متولیان قرار گیرد.
وی حضور جدی قرآن در زندگی والدین را مهمترین عامل برای علاقهمند کردن فرزندان به قرآن دانست و اضافه کرد: اگر والدین با قرآن مأنوس، اهل تلاوت قرآن و اهل رعایت حریم قرآن و قرآن بر زندگی آنها حاکم و رفتار عملی والدین برگرفته از قرآن باشد بیشک کودک نیز در چنین محیطی به قرآن علاقهمند میشود.
وی نقش والدین و مربیان در علاقهمند کردن فرزندان به قرآن حائز اهمیت دانست و افزود: تأثیرات متقابلی که فرزندان از مربی و والدین خود دریافت میکند در روحیات آنها تأثیر عمیقی خواهد داشت.
مسئول قرآن و نماز آموزش و پرورش ناحیه یک همدان قرآن کریم را عامل حفظ جامعه اسلامی دانست و تصریح کرد: اگر انس با قرآن پیدا کنیم، با معارف قرآن آشنا شویم، تلاوت زیبای قرآن در دستور کارمان باشد و در عمل عطر و بوی رفتار قرآنی را در زندگی، جامعه و در بین جوانان و دانشگاهیان حاکم کنیم، جامعه به سمت سلامت و سعادت حرکت خواهد کرد.
معینی نهادهای فرهنگی و دینی را ترویج فرهنگ قرآنی در بین جوانان و نوجوانان دانست و تاکید کرد: توجه به قرآن و قرآن آموزی در بین اقشار مختلف جامعه باید مورد توجه قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما