تئاتر بعد از انقلاب با همه تنگناها رشد قابل توجهی داشت

محمود عزیزی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما رشد، تئاتر ایران پس از انقلاب را با توجه به نداشتن امکانات خوب ارزیابی کرد و گفت: تئاتر در مقایسه با سینما که هزینه های کلانی برای آن صرف می شود، تاثیرگذارتر بوده است.

محمود عزیزی، بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما درباره وضعیت تئاتر کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خبرنگار شبستان گفت: فکر می کنم اگر هر آدم صادقی از اهالی تئاتر و مسئولان فرهنگی و هنری کلاهش را قاضی کند، می بیند که تئاتر ما با توجه به وضعیت نابسامانی که در میان هنرهای دیگر داشت، الان کارش به جایی رسیده است که جشنواره بین المللی تئاتر فجر را  برگزار می کند، این نشان می دهد که تئاتر ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به نداشتن امکانات قابل توجه، رشد و پیشرفت بسیاری داشته است.

 

به گفته محمود عزیزی تئاتر ایران پس از انقلاب در مقایسه با سینما که هزینه ها و بودجه های کلانی برای آن صرف می شود، تاثیرگذارتر بوده است.

 

این بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر که قرار است در بیست و نهممین جشنواره بین المللی تئاتر فجر تقدیر شود، درباره این برنامه گفت: بعد از 30 سال فعالیت بنده در تئاتر است، از من تقدیر می شود و بهتر است که این قبیل برنامه ها اتفاق بیافتد.

 

وی درباره دلایل این تاخیر اظهار داشت: این مسئله به نوع نگاه مسئولان بر می گردد حتماً یادشان رفته بود که لازم است از محمود عزیزی هم تقدیر شود. اما به هر حال به این بزرگداشت تن داده ایم.

 

این هنرمند پیشکسوت تئاتر درباره برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر فجر نیز خاطر نشان کرد: برگزاری این جشنواره اقدام خوبی است، یک مدیر جشنواره با توجه به امکاناتی که در اختیار دارد، می تواند چکار بکند.

 

وی همچنین یادآور شد: از هر سو افرادی که صلاحیت ندارند، در مورد آثار هنرمندان نظر می دهند، در صورتی که آثار هنرمندان جای تقدیر دارد چه جایی بهتر از جشنواره که آثار در انجا به صورت درست ارزیابی شود.

 

به جای معرفی گروه های نمایشی به بازار خارجی بهتر است به فکر بازار داخلی باشیم

 

عزیزی در پاسخ به این سئوال که آیا دایر شدن بازار تئاتر در کنار جشنواره بین المللی تئاتر می تواند در معرفی گروه های این نمایش به جشنواره های بین المللی اثر گذار باشد، گفت: فکر ایجاد بازار فکر خیلی خوبی است، مسئولان فرهنگی به جای اینکه به فکر معرفی گروه های نمایشی  به بازار خارجی باشند، باید بیشتر به بازار داخلی توجه کنند.

 

وی افزود: همانطور که می دانید در جشنواره های سینمایی، مدیران سینمایی کارها را انتخاب می کنند، در صورتی که مسئولان و مدیران ارشاد کاری در انتخاب آثار ندارند، در جشنواره های ملی یکی از کارها این است که آثار برگزیده تئاتر را ببینند و انتخاب کنند، خود شکل گیری بازار تئاتر فکر بدی نیست، منتها چون هنرمندان از مسئولان قطع امید کرده اند، به دنبال بازار خارجی هستند.

 

این بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما جشنواره بین المللی فجر را جشنواره بزرگ ملی توصیف کرد و گفت: مسئولان فرهنگی ما در وزارت ارشاد باید تمام کارهای ارایه شده در جشنواره تئاتر را ببیند، چرا که این کارها سرمایه ملی است که در جشنواره نمایش داده می شود.

 

عزیزی بازار تئاتر را در رونق کار هنرمندان اثرگذار خواند و گفت: این بازار  چرخش کار هنرمندان را به دنبال دارد و بازار کار خوبی برای هنرمندان ایجاد می کند، از این منظر طرح بسیار خوبی است، انتخاب آثار نمایشی و ارسال آنها به کشورهای خارجی اقدام مفیدی است، منتها توقع ما این نیست که خارجی ها فقط آثار ما را ببینند، بلکه باید همه مسئولان فرهنگی آثار هنرمندان را ببینند و اشکال کار در این است که فقط بخواهند خارجی ها کارهای ما را ببینند.

 

پایان پیام/

کد خبر 18571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha