به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام محمدتقی قندی، معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران در مراسم افتتاحیه این دوره که در مجتمع فرهنگی یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد، در سخنانی با بیان اینکه تنها قرائت قرآن برای اصلاح افراد کافی نیست، گفت: پیامبر اکرم(ص) به قرائت قرآن کریم برای مردم اکتفا نمیکردند، بلکه آن را برای مردم توضیح میدادند و مردم از آن برای عمل به قرآن استفاده میبردند.
وی با اشاره به اینکه کتابهای درسی نیز به منظور استفاده دانشآموزان نوشته شده است، اما بدون حضور معلم برای دانشآموزان قابل استفاده نیستند، ادامه داد: هرچه دقت کتاب بیشتر باشد، باید دقت معلم در انتقال مفاهیم کتاب نیز بیشتر باشد.
معاون فرهنگی حوزههای علمیه خواهران گفت: معصومین(ع) بیانکننده و تعلیمدهنده کتاب قرآن برای جامعه بشری هستند و ما همیشه نیازمند آنها هستیم.
وی یکی از وظایف حوزههای علمیه را تبلیغ دین، کتاب و سنت اهل بیت(ع) دانست و افزود: حوزههای علمیه به عنوان یک مجموعه تعالیبخش و فرهنگساز در جامعه بشری آمادگی آن را دارند که این وظیفه را به انجام برسانند.
حجتالاسلام قندی با اشاره به اختصاص کتابهایی به منظور آمادگی مقدماتی شرکتکنندگان در برگزاری دوره تربیت مربی مهارتهای بیان تفسیر ادامه داد: تصمیم داریم تا از میان شرکتکنندگان در این دوره افرادی را به عنوان مربیان مهارتهای بیان تفسیر، تعیین و از حضور آنها استفاده کنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خواهران کشور این دوره به مدت دو روز برگزار میشود و در آن حجتالاسلام محسن قرائتی مفسر قرآن کریم مباحث مطرح شده از سوی مربیان را نقد و بررسی می کند.
پایان پیام/
نظر شما