به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد مهدی بریمانی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو ساری امروز(26 مهر) در زنگ پیوند اولیا و مربیان در مدرسه دبیرستان نواب صفوی ساری با اشاره به نقش ارزشمند دو نهاد خانه و مدرسه در تربیت فرزندان عنوان کرد: کارآمدی و قدرت عمل بالای انجمن اولیا و مربیان یک مدرسه سبب تقویت معلمان و مدرسه در تعلیم و تربیت دانشآموزان می شود.
وی بیان کرد: اجرای تحول سند بنیادین، پروژه مهر و هوشمندسازی مدارس از مهمترین پروژه های آموزش و پرورش در سال جاری بوده است.
وی با بیان اینکه امسال، سال استقرار سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش است، گفت: در مسیر تحول بنیادین آموزش و پرورش از رسانهها میخواهیم که به کمک آموزش و پرورش بیایند و اطلاعات دقیق را در اختیار مردم قرار دهند تا بتوانیم تحول مورد نظر را در آموزش و پرورش اجرا کنیم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو ساری با بیان اینکه انجمن اولیا و مربیان یکی از مهم ترین نمادهای مشارکت خانواده ها در تعلیم و تربیت فرزندانشان است، اظهار کرد: حضور خانواده ها در کنار مربیان تاثیر مهمی بر روی رشد و تعالی دانش آموزان خواهد داشت.
بریمانی به نقش خانواده در تعلیم و تربیت اشاره کرد و افزود: دانشآموز میخواهد که پدر و مادرش در کنار او باشد و والدینی که با فرزندانشان نیستند، باید احساس خطر کنند.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 ساری گفت: 100 درصد مدارس ما دارای انجمن اولیا و مربیان هستند.
وی، آموزش و پرورش را تنها متعلق به یک نهاد ندانست و خاطرنشان کرد: این نهاد مردمی متعلق به تمام جامعه بوده وهمه افراد و خانوداه به نوعی در آموزش و پرورش حضور دارند.
مدیرآموزش و پرورش ناحیه دو ساری با بیان اینکه خانواده مهمترین و اصلی ترین نهاد تربیتی و نخستین اموزشگاه فرد محسوب می شود، تصریح کرد: از این رو بیان هرگونه سخنی درباره کودک ونوجوان که بدون توجه به نقش حیاتی خانواده بازگو کنیم نادرست است.
وی نقش خانواده در رشد فرزندان را بسیار مؤثر دانست و آن را منبع اصلی انتقال مهارتها معرفی کرد و گفت: خانواده منبع اصلی انتقال مهارتهای اساسی، رفتارها، عادتها و میراث فرهنگی به فرزندان است. در حقیقت آینده و تقدیر کودکان بستگی به شرایط و طرز عمل خانوادهها دارد. فقیر و غنی، تحصیلکرده و بیسواد، مذهبی و غیرمذهبی بودن خانواده و خیلی از مسایل دیگر در شخصیت کودکان تأثیر میگذارد.
بریمانی به اهداف اصلی انجمن اشاره کرد و افزود: ایجاد رابطه صمیمی بین اولیا و مربیان و فرزندان، اطلاع صحیح و کافی از وضع درسی و رفتاری دانش آموزان و ارتباط مستمر با مسئولان مدرسه را می توان از اهداف این نهاد برشمرد.
این مسئول با اشاره به اینکه خانواده، نخستین نهاد اجتماعی است که فرد در آن پا به عرصه زندگی میگذارد و اولین پایههای تربیت و تعلیم در آن گذارده میشود، خاطرنشان کرد:خانه ومدرسه زمانی می تواند رسالت آموزشی و تربیتی خاص خود را به نحو مطلوب انجام دهد که هریک شناخت تربیتی کافی داشته باشند.
وی اذعان کرد: خانواده در تعلیم و تربیت کودکان نقش مهمی را ایفا می کند و همچنین اینکه یکی از نکات بسیار مهم در خانواده، ارتباط است، یعنی والدین باید به روش های صحیح برقراری ارتباط با کودکان، آگاهی داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما