حجت الاسلام سید علی اکبر موسوی، دبیر دبیرخانه های فرهنگی هنری البرز در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری شبستان از البرز گفت: وحدت و همدلی، کاهش عوامل تنش زا در جامعه و حفظ سلامت اجتماعی را به همراه خواهد داشت و اهمیت به این مهم در بسیج که شجره طیبه است به خوبی بیانگر است.
به گفته این مسئول وجود و ظهور رفتار بسیج و همراهی و همیاری بسیجیان نقش ارزنده ای در روند دوستی اسلامی و سلامت روحی و روانی افراد جامعه خواهد داشت.
وی از اثرات دوستی و رفتار آموزشی اسلامی میان بسیجیان و روحانی مساجد اظهار داشت: تعامل میان بسیج و روحانیان مساجد یک جانبه نیست و روند اجرایی تعامل و همدلی آنها در سال های دفاع مقدس بیانگر اوج رفاقت و رابطه دوستانه میان آنان است و چه بسا چنانچه این وحدت رویه و محبت 2 طرفه وجود نداشت بسیاری از مشکلات پدید می آمد.
حجت الاسلام سید علی اکبر موسوی با اشاره به اهمیت حفظ سلامت اجتماعی جامعه اظهار کرد: آفتی که مساجد با تداوم همکاری بسیج و روحانیان مساجد از به وجود آمدن آن جلوگیری نمایند، تفرقه و نفاق است و این مسئله اصلی ترین عامل در به وجود آمدن ناآرامی جامعه است و در حقیقت تضمین سلامت اجتماعی محبت و همدلی بسیجیان کانون های فرهنگی هنری مساجد و روحانیان مساجد خواهد بود.
وی با تاکید بر این مهم که روحانی مساجد با سخنرانی ویژه خود با تقویت نفس لوامه که انسان را از خطرات مصون می دارد و سرزنش می کند گفت: زمینه کنترل اجتماعی و مبارزه با انحرافات اجتماعی به واسطه تلاش و سخنرانی روحانیان آگاه مساجد و پیاده شدن آن در میان بسیجیان زمینه و اسباب کنترل اجتماعی و مبارزه با انحرافات اجتماعی را در پی خواهد داشت.
دبیر ستاد اقامه نماز استان البرز در ادامه با اشاره به اهمیت همنشین خدامحور اظهار کرد: دین اسلام تاکید بسیاری بر اثر گذار بودن هم نشینی دارد، در قرآن درباره تاثیر دوست بر انسان آمده است و همچنین اهل بیت علیه سلام به جایگاه ویژه دوستان تاکید ویژه کرده است و در این مسیر یکی از ایمن ترین مسیرهای انسانی برای انسان جایگاه مسجد و بسیج است که راه هر دو یکی است و امنیت تحصیل و حضور در این راه نتایج عالی را در بر خواهد داشت.
حجت الاسلام سید علی اکبر موسوی با بیان ضرورت حفظ آرامش درونی بیان کرد: آرامش درونی باعث می شود تا فرد از رفتارهای نابهنجار بپرهیزد و مسجد بهترین مکانی است که آرامش درونی انسان را تامین می کند. یکی از نویسندگان غیر مسلمان به نام ج.هوگ می نویسد: مسجد در سرزمین های اسلامی به عنوان پناهگاهی برای زندگی پرآشوب و پرتلاطم شهر به شمار می آید.
پایان پیام/
نظر شما