تعادل عاطفی و عدم اعتیاد از مهمترین مولفه‌های ازدواج است

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با بیان اینکه در زندگی به دنبال همسر آرامشگر باشید، گفت: پاکی نفس، سلامت روانی، تعادل عاطفی و عدم اعتیاد از مهمترین مولفه‌های ازدواج است.

غلامعلی افروز، رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان به مناسبت روز ازدواج گفت:‌ ریشه اصلی اکثر همسرگریزی‌ها‌ و طلاق‌ها در جامعه ایرانی، مشکلات روانی، خلأهای عاطفی و در یک کلام دافعه‌های روانی و جنسی است.


رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به اینکه همسر، تن‌پوش روانی و نفسانی هر فرد است. افزود: آرامش درون، مهمترین هدیه خداوند به انسان است و انتخاب همسر یعنی انتخاب رازدارترین، همدل ترین و آرامشگرترین فرد برای ادامه مسیر زندگی. بنابراین باید به جوانان این موضوع را گوشزد کرد.


افروز با بیان اینکه هدف از ازدواج رسیدن به آرامش است، خاطر نشان کرد: بهترین همسر برای هر فرد کسی است که وجود و حضورش به آرامش فرد مقابل کمک کند، از این رو در معیارهای انتخاب همسر باید به این اصل توجه شود.


به گفته وی یک مشاور با سابقه در امر ازدواج برای تشویق جوانان برای یک ازدواج بر روی معیارهایی همچون سن، مدرک تحصیلی، شغل و ثروت تاکید نمی‌کند بلکه به جوانان القا می‌کند که در زندگی به دنبال یک همسر آرامشگر باشند.

 

وی با بیان اینکه موضوعاتی همچون ایمان، پاکی نفس، سلامت روانی، تعادل عاطفی و عدم اعتیاد از مهمترین مولفه‌های ازدواج است، گفت: مومن بودن افراد برای ازدواج یعنی هر دو نفر وجودشان منبع آرامش و دلشان از هر نوع ناآرامی و نامنی آزاد باشد، به همین دلیل است که توجه به کفویت در ایمان و آرامش دل در ازدواج بسیار مهم است.

 

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با بیان اینکه یکی از مباحث مهم در ازدواج و دغدغه‌ بسیاری از خانواده‌ها مسئله سن و تفاوت سنی دختر و پسر است، خاطر نشان کرد: متاسفانه این روزها شاهد رواج برخی از باورهای کلیشه‌ای و نادرست در‌ خصوص سن مطلوب برای ازدواج یا تفاوت‌های سنی دختر و پسر در جامعه هستیم که این موضوعات به معضلاتی بر سر راه رسیدن دو جوان به یکدیگر تبدیل شده است.

 

افروز ادامه داد: عدد مناسبی را به عنوان سن ازدواج نمی توان پیشنهاد کرد و اینکه برخی افراد می‌گویند 20 سالگی یا 26 سالگی بهترین سن ازدواج است قابل تکیه نیست چرا که در ازدواج رسیدن به بلوغ فکری مهم است. همچنین در ازدواج این موضوع که حتما دختر باید چند سال از پسر کوچکتر باشد دارای مبانی منطقی نیست.

 

وی مثبت اندیشی، امید بخشی و امید آفرینی، بخشش، حفظ حرمت خود و طرف مقابل و سپاسگذاری تنها بخشی از مولفه‌های همسر آرامشگر نام برد و گفت: این همسر به ایجاد جو امید، مهربانی و همدلی در زندگی مشترک کمک می‌کند.


پایان پیام/
 

کد خبر 184551

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha