جلوگیری از ورود 11محموله خارجی غیراستاندارد به کشور

مدیرکل استاندارد خوزستان، اظهار داشت: در شهریور سال جاری از ورود 11محموله کالای وارداتی به ارزش 91 هزار و453 دلار به علت عدم انطباق کالا با استانداردهای مربوطه جلوگیری شد.

رضا دهدشتی زاده، مدیرکل استاندارد خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: در شهریور سال جاری از ورود 11محموله کالای وارداتی ساخت کشور چین به ارزش 91 هزار و453 دلار به علت عدم انطباق کالا با استانداردهای مربوطه جلوگیری شده است.

 

وی افزود: در راستای اجرای قانون اصلاح قوانین و مقررات سازمان ملی استاندارد ایران به ویژه ماده 4 و تبصره های ذیل ماده 6 قانون سازمان به منظور حمایت از مصرف کنندگان داخلی و جلوگیری از ورود کالاهای نامرغوب خارجی، این اداره کل بر همه اقلام وارداتی مشمول مقررات استاندارد اجباری که قصد ترخیص از گمرکات استان را داشته باشند نظارت کرده و تنها در صورت انطباق با استانداردهای ملی و یا استاندارد های مورد قبول، مجوز ورود به کشور برای آنها صادر می شود در غیر این صورت کلیه محموله های نامرغوب خارجی و غیر استاندارد باید مرجوع شوند.

 

وی تصریح کرد: کالاهای فوق شامل لامپ کم مصرف با نام تجاری OUQI، لامپ LED با نام تجاری B.A.T، وایر شمع با نام تجاری ELEPA، صندلی گردان با نام تجاریISA ، خط کش با نام تجاری MC( دو محموله جدا گانه )، لوستر با نام تجاری RARLIGHT و ROSE LIGHT، لوستر 8111 و 201 با نام تجاری HLIGHT، ترازو با نام تجاریLCTRO NIC SCALE و منبع تغذیه و جعبه رایانه با نام تجاری OPTIMIZE می باشد.

 

دهدشتی زاده، با بیان اینکه طی 6 ماهه نخست امسال تعداد 13 هزار و 635 نمونه مورد آزمون و آزمایش قرار گرفت، ادامه داد: نمونه های فوق شامل کالاهای مختلفی از قبیل لوازم خانگی، صوتی و تصویری، صنایع غذایی و شیمیایی، مصالح ساختمانی و... بوده که در آزمایشگاه های همکار مورد تأیید صلاحیت و آزمون این اداره کل قرار گرفته است.

 

وی با اشاره به اینکه از این تعداد 423 نمونه توسط اداره کل استاندارد خوزستان و 13 هزار و 212 نمونه توسط آزمایشگاه های همکار تائید صلاحیت شده مورد آزمون قرار گرفته، عنوان کرد: از نمونه های فوق تعداد 12 هزار و931 نمونه با استاندارد های ملی مربوطه مطابقت داشته و 704 نمونه نیز مردود اعلام شده است.

 

وی با بیان اینکه در راستای اجرای استانداردهای اجباری شهرهای بازی این اداره کل در امر بازرسی و استاندارد سازی شهرهای بازی در کشور پیشرو است، اذعان داشت: استاندارد شهرهای بازی از سال 1388 اجباری شده و شهرداران و فعالان در این زمینه باید قبل از اقدام به تأسیس شهربازی، جنس زمین محلی که وسایل بازی باید در آن نصب شوند و موقعیت مکانی زمین از قبیل نزدیک نبودن به دکل های برقی و سایر موارد مربوط را بر اساس استانداردهای ملی ایران به شماره 8987 "وسایل و سواری های تفریحی (تجهیزات شهربازی)" مد نظر قرار دهند.

 

مدیرکل استاندارد خوزستان، اظهار کرد: کارشناسان این اداره کل تاکنون 48 شهربازی را در استان خوزستان شناسایی کرده و بیش از 450 وسیله بازی مورد بازرسی و آزمون قرار گرفته اند که در حال حاضر وضعیت بهره برداری حدود 20 وسیله بزرگ شهرهای بازی استان ممنوع اعلام شده و امکان برطرف کردن نواقص به دلیل طول عمر زیاد و فرسودگی زیاد وجود ندارد و وضعیت بحرانی بودن این وسایل به شهرداری‏ها و بهره برداران نیز ابلاغ شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 184404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha