به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجتالاسلام سیدمحسن شفیعی، رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای خوزستان، در افتتاحیه هفته فرهنگی عفاف و حجاب دانشگاه چمران اهواز، با بیان اینکه عفت و پاکدامنی در گفتمان ائمه معصوم(ع) مانند یک سد و خاکریز محافظ شناخته شده، گفت: مسئله حجاب در زیر عنوان عفاف جای دارد و آنچه که مطلوب است، حجاب مبتنی بر عفاف است.
وی با بیان اینکه حفظ عفاف به آسانی نیست و تندباد حوادث و دشواریها و امیال نفسانی بسیاری از مواقع انسان را در معرض طغیان قرار میدهد، افزود: بیحجابی در کشور ما از سیئات حکومت رضا شاه پهلوی است و نتایج مطالعه در سیر حجابزدایی در برخی از مقاطع کشورمان حیرتبرانگیز و حرکتی سازمان یافته، برنامه مدون و همراهی از سوی جریانی یکپارچه برای حجابستیزی در میان بوده است.
وی با اشاره به اینکه در مسئله کشف حجاب دست اندرکاران این جریان از زور، برخورد و حرکتهای تنبیهی و مجموعهای از حرکتهای روشنفکری بهره بردند، تصریح کرد: مأموران حکومتی در یک جریان تخریبی و تبلیغی حجاب را نماد پسرفت و ارتجاع معرفی کردند و در نتیجه حجاب که جزو اصول مبانی ایران اسلامی بود از صحنه کنار رفت.
حجت الاسلام شفیعی، ادامه داد: انقلاب اسلامی موجی که بنیانسوز عفاف و حجاب بود را به راه اصلی بازگرداند و کاشتههای دوره پهلوی اول و دوم را به باد داد و پس از آن دفاع مقدس شکل گرفت و بانوان به برکت امام خمینی(ره) نقش خود را یافتند و مجال جدیدی برای تثبیت حجاب و ارزشها به اصل خود گشوده شد.
وی با بیان اینکه جامعه اسلامی باید جلوهگاه مظاهر اسلامی باشد، اذعان داشت: اعتبار و آبروی امروز دانشگاه محصول تلاش پیشینیان است که نباید از دست برود و نباید اجازه داد کسانی این مهم را مخدوش سازند و در این میان بخش عمدهای از ترویج فرهنگ عفاف و حجاب وابسته به عملکرد دانشگاهیان است.
در ادامه مریم حیدریان، مدیرکل امور بانوان وخانواده استانداری خوزستان، دانشگاه را پویاترین عرصه طرح مسائل فکری و فرهنگی دانست و تأکید کرد: در جامعه نیز مقوله عفاف با همه ظرفیتها و کاستیهای موجود بین جوانان از حساسیت بالایی برخوردار است و این حرکت بیانگر شایستگی دانشجویان و مدیران این دانشگاه است.
وی با بیان اینکه موضوع عفاف به عنوان مقولهای که با جوانب اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و منافع نظام سرمایهداری در ارتباط است به عنوان مسئلهای مرتبط با هویت فردی مطرح می باشد، ابراز امیدواری کرد: نگاه ژرف ویژه فرهنگی- پژوهشی به این مسئله در دانشگاه به ویژه در رابطه با پدیده بدحجابی شکل گیرد و نتیجه این بررسی و پژوهش بازخورد فکری مطلوبی را برای جامعه تولید کند.
پایان پیام/
نظر شما