به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، امین ترابی زاده، معاون دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی، ظهر امروز (23مهر) در نشست خبری که در محل اداره کل فنی و حرفه ای خراسان رضوی و به منظور اطلاع رسانی فعالیت ها و برنامه های سازمان های شرکت کننده در نمایشگاه بزرگ اوقات فراغت و نشاط اجتماعی برگزار شد، گفت: بیش از 900 رشته در کارگروه های آموزشی به منظور ایجاد رشته های کار آمد و به روز در دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی بازنگری شده است.
وی با بیان اینکه سه مرکزعلمی کاربردی در10 رشته مختلف در این نمایشگاه شرکت می کنند، افزود: برای شرکت در این نمایشگاه که از یکم تا پنجم آبان ماه 91 درمحل نمایشگاه بین المللی مشهد برگزارمی شود استادان و هنرمندانی ازرشته های فیلم سازی، نقاشی متحرک، طراحی پوشاک، هتلداری، خلبانی و کمک خلبانی در این نمایشگاه شرکت می کنند.
ترابی زاده اظهار داشت: با توجه به نیازجامعه به گسترش مهارت های فنی وحرفه ای دانشگاه علمی کاربردی فعالیت های سال جاری رابا شعار استقرار نظام آموزش مهارت و فن آوری نامگذاری کرده و بر همین مبنا فعالیت های خود پیش می برد.
وی گفت: 2 هزار و 800 مدرس درسطح دانشگاه های علمی کاربردی خراسان رضوی به کارآموزش دانشجویان این دانشگاه اشتغال دارند که ازاین میزان 10 درصد آنان مدرسان خبره وحرفه ای هستند که آموزش های مهارتی دراین دانشگاه را برعهده دارند.
معاون دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی با اشاره به فعالیت های گسترده دانشگاه علمی و کاربردی به منظور ایجاد رشته های مهارتی، افزود: با بیش از 10 دستگاه اجرایی در زمینه تشکیل کلاس های علمی کاربردی همکاری داریم.
وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی به عنوان یک دستگاه اجرایی که در حوزه آموزشهای مهارتی فعالیت میکند چند مرکز را در نمایشگاه فعال کردهایم تا توانمندیهایی را در مدت کوتاه به بازدیدکنندگان آموزش دهند و جامعه را با آموزش مهارتی آشنا کنند.
معاون دانشگاه علمی کاربردی خراسانرضوی افزود: در قالب سه مرکز علمی کاربردی و در حدود 10 شغل مختلف مانند فیلم سازی، نقاشی، طراحی پوشاک، آشپزی، هتلداری و خلبانی در نمایشگاه شرکت میکنیم.
پایان پیام/
نظر شما