به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حمید شاه آبادی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت محتوای غنی فیلمهای دینی تاکید کرد و ابراز داشت: فیلم دینی باید به مخاطبش حسی معنوی را انتقال دهد که مخاطب آن را با تمام وجود حس کرده و پذیرا باشد.
وی با بیان اینکه فیلمها احساسات درونی نویسنده و کارگردان را به نمایش میگذارد اظهارکرد: باید این احساسات به گونهای نمایش داده شود که مخاطب نسبت به پذیرش عقلایی آن با مشکلی روبرو نشود.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اذعان بر این که پرداختن به دین در هر قالبی ظرافت خاصی را میطلبد تاکید کرد: باید برای پرداختن به مبانی دینی مانند نماز و نیایش در قالب هنر از منابع غنی بهره برد.
وی با تاکید بر این که نباید نماز را فقط به عنوان یک تکلیف دانست، گفت: نماز یک نیاز برای ارتباط معنوی با خالق هستی است که هنرمند باید با چنین نگاهی به ترسیم این حس معنوی بپردازد.
شاه آبادی تصریح کرد: این نیاز در صورتی میتواند به خوبی در تصویر جلوه کند که مخاطب بتواند به صورت عمیق این ارتباط با خالق را درک و با شخصیت فیلم ارتباط برقرار کند.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نسل جوان بهترین مخاطب برای فیلمهای دینی و بهترین گروه سنی در فرا گرفتن فرهنگ دینی در جامعه هستند، اذعان کرد: فیلمهایی که برای فرهنگسازی فرهنگ دینی ساخته میشود باید سلیقه همه اقشار جامعه به ویژه جوانان را تامین کند.
وی با تاکید بر این که بهترین وسیله برای فرهنگ سازی فرهنگ دینی در جامعه استفاده از ابزار هنر است، گفت: هنر رسانه به ویژه فیلم بهترین ابزارانتقال فرهنگ دینی به سطح وسیعی از جامعه است.
شاهآبادی به برگزاری چهار دوره جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین در استان قم اشاره و ابراز کرد: این جشنواره در دورههای پیشین توانست بسیار موفق عمل کند و سطح وسیعی از جوانان جامعه را به سوی خود جذب کند.
بنابر گزارش روابط عمومی جشنواره نماز و نیایش، وی از جمله مهم ترین دلایل جذب جوانان هنرمند کشور به این جشنواره را انتقال محسوس پیام معنوی نماز و نیایش عنوان کرد.
معاون امور فرهنگی هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کرد: پنجمین دوره جشنواره نماز و نیایش به روایت دوربین با استفاده از ظرفیت موجود در شهر قم، پیام آرامش بخش نماز و نیایش را به مخاطبان انتقال دهد.
پایان پیام/
نظر شما