به گزارش خبرنگار شبستان، حمیدرضا حاجیبابایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: در طول دو سال گذشته تمام توان خود را برای هوشمندسازی و نهادینهکردن فناوری اطلاعات در بین مردم و دانشآموزان گذاشتیم، به طوری که امروز هوشمندسازی و چندرسانهای شدن آن را یک مطالبه عمومی میدانیم.
وی افزود: دانشآموزان ما در آستانه یک جهش بینالمللی در فضای فناوریهای جدید و تولید محتوا قرار دارند و کار بزرگی در کشور در حال شکلگیری است.
وی ادامه داد: در سال گذشته گامی برداشته شد که اگر تداوم داشته باشد اکثر قریب به اتفاق مدارس به فناوریهای جدید متصل میشوند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه امروز فناوریهای جدید یک واقعیت انکارناپذیر است، گفت: ما باید محتوای خودمان را خودمان تولید کنیم و اگر این کار را انجام ندهیم دیگران برای ما تولید خواهند کرد.
وی اظهار کرد: لازمه تحول بنیادین در آموزش و پرورش فناوریهای جدید و بکارگیری روشهای تدریس جدید است، این یک انتخاب نیست بلکه یک ضروری است.
وی خاطرنشان کرد: امروز باید به سمت روشهای جدید برویم که آموزش معلمان و تغییر نوع نگاه دانشآموزان را به دنبال داشته و دانشآموزان را صاحب نقشه راه خواهد کرد.
حاجیبابایی در ادامه با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در بخش شبکه ملی رتبه اول را به خود اختصاص داده است، گفت: اتصال 44 هزار مدرسه و 4 هزار نقطه دیگر به شبکه ملی اطلاعات قابل مقایسه با دستگاههای دیگر نیست.
وی افزود: باید با همکاری وزارت ارتباطات و کسانی که میتوانند در این حوزه کمک کنند بتوانیم شبکه عظیمی که در حال راهاندازی است را به سمت تولید محتوا به صورت کارشناسی و مطابق با نیازهای آموزش و پرورش صورت گیرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اگر کارهای کارشناسی به صورت هماهنگ صورت نگیرد کارها به صورت موازی انجام خواهد گرفت، گفت: قطعا اگر دستگاهها در تولید محتوا با هم هماهنگ نباشند، در مسیر موازیکاری قرار خواهیم داشت و در این راستا باید کمیتهای تشکیل و کسانی که میتوانند کمک کنند در آن هماهنگ باشند و با دقت و توجه بیشتری کار انجام دهد.
وزیر آموزش و پرورش افزود: برای پیگیری امور فناوری در مراکز آموزشی 19 راهکار را به مدارس اعلام کردیم که نقش کلیدی در مراسم فناوری دارد.
بکارگیری 60 هزار متخصص IT در مراکز آموزشی
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه باید برای نظارت بیشتر در فناوریهای جدید مدارس که 60 هزار متخصص IT و یا کارشناس مرتبط با این رشته نیاز داریم که چند هزار نفر آن جذب شده و باقی آن نیز جذب خواهد شد و در معاونتهای اجرایی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
وی خاطرنشان کرد: حدود 54 هزار مدرسه و مجتمع آموزشی در کشور داریم که این 60 هزار نفر با مدیریت فناوری اطلاعات در مراکز مشغول به کار خواهند شد.
حاجیبابایی در پایان گفت: امیدواریم آموزش و پرورش را در مسیری قرار دهیم که تحولی بنیادین از ما میخواهد و دانشآموزان بتوانند طراز بینالمللی داشته باشند.
گفتنی است؛ مراسم رونمایی از دستاوردهای مرکز آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش با حضور وزرای آموزش و پرورش و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در محل اردوگاه شهید باهنر برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما