به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام وحدت مشهوری نظری مدیرکل اوقاف و امور خیریه اردبیل شامگاه گذشته ( 20 مهر) در بازدید از امامزاده سید صدرالدین اردبیل با بیان اینکه شهرستان خلخال دارای بیشترین امامزاده ها در بین شهرستانهای این استان است، اظهار داشت: سایر امازاده ها در مرکز استان و شهرستانهای 10گانه و برخی نیز در روستاها است.
وی با اشاره به فایده ها و عواید گردشگری مذهبی، تصریح کرد: گردشگران اماکن مذهبی علاوه بر هزینه های مختلفی که می کنند موجب کاهش آسیبهای اجتماعی می شوند که ویژگی منحصر به فردی در صنعت گردشگری است.
حجت الاسلام مشهوری نظری از وجود 120 بقعه و امامزاده در سطح استان اردبیل خبر داد و بیان داشت: باید با تخصیص اعتبارات مناسب به بقعه ها، امامزاده ها و اماکن مذهبی در جذب توریست مذهبی نیز تلاش کرد تا از برکات زایران برای توسعه استان و شهرهای مختلف بهره برد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه اردبیل وجود اماکن مذهبی را یکی از ویژگیهای استان اردبیل برشمرد و اضافه کرد: کمک کردن به بقاع متبرکه و پرداختن به مسایل فرهنگی وظیفه ذاتی هر ارگان و اداره است اما کمک به این نهادها برای احیای اماکن مذهبی تسریع این روند است.
وی با اشاره به تلاش برای مقبره سازی برای امامزاده های اردبیل، عناوان کرد: امروزه واقفان و خیران بقعه ساز به سفارش و توصیه های بزرگان دین عمل کرده و در راستای احیاء بقاع متبرکه و اماکن مذهبی برای اجرای این طرح تلاش می کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همچنین در خصوص امام زاده سید صدرالدین بن موسی الکاظم (ع) مدفون در شهر حسینی اردبیل، گفت: این امامزاده یکی از امامزادگان مهم شمال ایران است که سالهای متمادی مورد زیارت زوار خانه خدا و عتبات عالیات حوزه قفقاز قرار گرفته و طبق منابع معتبر ایشان از فرزندان بلافصل امام موسی کاظم (ع) است.
حجت الاسلام مشهوری نظری در پایان سخنان خود با بیان اینکه باید با تلاش همگانی نقاطی که به مرور زمان تخریب شده اند احیا شوند، ابراز داشت: اماکن متبرکه و امامزاده هایی که در استان اردبیل وجود دارند باید در شان و منزلت آن بزرگواران و شهر حسینی اردبیل احیا شود.
پایان پیام/
نظر شما