توجه به فرهنگ نماز، استحکام مناسبات را درپی خواهد داشت

رئیس هیات ارزیابی داوران ستاد اقامه نماز کشور گفت: توجه به فرهنگ نماز، استحکام مناسبات را درپی خواهد داشت و موجب اعتمادسازی و دلسوزی بین مسئولان در اجرای فعالیت ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، محسن میرزایی، در نشست طرح توجیهی نظام جامع ارزیابی مدیران و دبیران ستادهای اقامه نماز استان در بندرعباس، از نماز به عنوان وسیله‌ای برای پیوند با خالق هستی یاد کرد و اظهار داشت: هیچ دارایی برای مدیران بخش ستاد اقامه نماز٬ بهتر از نیروی انسانی فعال و متعهد نیست.
 

 

وی با اشاره به وظایف سازمان‌ها و ادارات در رابطه با گسترش فرهنگ نماز، افزود: برای هر یک از سازمان‌هایی که در نظام اسلامی فعالیت می کنند بر اساس قانون ماموریت‌هایی تعریف شدده است.
 

میرزایی با اشاره به اولویت اهداف سازمان‌ها، بیان داشت: مهمترین کاری که هر دستگاهی باید انجام دهد وظیفه اصلی آن سازمان است، مانند آموزش و پرورش که وظیفه تعلیم و تربیت را به عهده دارد.
 

وی، به ابزار و دارایی‌های که سازمان‌ها برای نیل به هدف خود در اختیار دارند اشاره کرد و گفت: مدیران برای انجام کار خود دارایی‌هایی دارند که استفاده از آن در زمان و مکان مختلف متفاوت است.
 

رئیس هیات ارزیابی داوران ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به ایده بعضی از مدیران در خصوص «پول‌محوری» در حل مشکلات، خاطر نشان کرد: برخی فکر می‌کنند که برای انجام امور حتما باید پول و امکانات مالی باشد و هرگاه با مشکلی روبه‌رو می‌شوند به دنبال را‌هی هستند که با پول حل شود.
 

میرزایی ادامه داد: گاهی نیز مدیران مشکلات خود را به کمک ابزاری که در اختیار دارند برطرف می‌کنند که این مورد نیز جز دارایی‌ها و امکانات مدیران است.
 

وی با اشاره به سومین و آخرین ابزار مدیران برای پیشبرد اهداف مورد نظر، افزود: نیروهای انسانی نیز ازجمله دارایی‌های مهم و اصلی یک مدیر محسوب می‌شود.
 

میرزایی، سرمایه اجتماعی را یکی دیگر از ابزارهای در اختیار مدیران معرفی کرد و اظهار داشت: سرمایه اجتماعی یعنی روابط بین نیروهای انسانی با یکدیگر، که دراین رابطه می‌توانیم مثال‌های زیادی را ببینیم که نیروهای کارامدی هستند اما به علت روابط مخدوش بین آنها٬ راندمان کارشان پایین آمده است.
 

وی، بهترین حالت را وجود نیروی کارامد و روابط خوب بین آنها دانست و گفت: راندمان با پول به دست نمی‌آید بلکه با انسان‌های وظیفه شناس و فعال و همچنین روابط خوب بین‌ آنها ایجاد می‌شود.
 

مسئول ستاد اقامه نماز استان هرمزگان نیز گفت: اگر فرهنگ نماز در جامعه نهادینه شود، ناهنجاری‌های اجتماعی نیز برطرف می‌شود.


حجت الاسلام محمدحسن فروزان‌نژاد با بیان اینکه اهمیت نماز را به درستی باید درک کنیم، افزود: در این رابطه دستگاه‌های فرهنگی باید تلاش بیشتری از خودشان نشان دهند و حرکات تاثیرگذاری را داشته باشند.
 

وی، با انتقاد از عدم حضور برخی مدیران دستگاه‌های اداری و اجرایی استان در جلسه طرح توجیهی اعضای ستاد اقامه نماز، اظهارداشت: عدم حضور آنها در این جلسه بیانگر بی‌مهری آنها نسبت به نماز است که البته الزاما مدیران باید توجه بیشتری به نماز داشته باشند.
 

فروزان نژاد، ملاک ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در رابطه با توسعه فرهنگ نماز را خود ارزیابی دبیران و نظارت ناظران اقامه نماز ذکر کرد و گفت: چهره دین در نماز به نمایش گذاشته می‌شود و مدیران بخش های اداری باید برای اقامه نماز پیش قدم باشند.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 182383

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha