مریم سعادت، پیشکسوت عرصه تئاتر کودک و نوجوان با اشاره به اینکه در کتاب جاویدان خداوند قصه های بسیار ارزنده ای نقل کرده است، به خبرنگار شبستان گفت: قصه نقش سازندهای در شکلگیری تربیت و شخصیت کودکان را به همراه دارد و خداوند از طریق قصهگویی در قالب مختص اولین کتاب آسمانی قصه جاوید خود را سروده است.
وی افزود: بیان قصههای قرآنی و احادیث می تواند سرمشق و الگوی برای کودکان و نوجوان باشد.
وی اضافه کرد: نمایش قصه و داستان های قرآنی از طریق تئاتر نقش به سزایی را برای کودکان در ذهن آنها برجای می گذارد.
این پیشکسوت عرصه تئاتر کودک و نوجوان افزود: تجربه نشان داده که نمایش قصه تاثیر بسزایی در ماندگاری بیشتر رویدادها و موضوعات مختلف دارد و فرهنگ کهن ایرانی به وسیله قصه بیان و حفظ شده است.
سعادت با تاکید بر اینکه تمدن اسلامی بالاترین مکتب هدایت گر معنویت است، گفت: روشنفکران و روانشناسان قصص قرآنی بر این باورند که فلسفه قصه قرآنی با اهداف تربیتی و در راستای هدایت تشریعی خداوند است که بر این اساس باید در راستای احیای سنت قصهگویی تلاش شود.
وی تصریح کرد: خانواده در تفکر اسلامی جایگاهی بسیار رفیع دارد و تربیت دینی فرزندان در خانواده جوانه میزند و در اجتماع ثمر میدهد.
وی اضافه کرد: باید دیدگاه تربیتی فرزندان از جنبههای عمیق قرآنی و احادیث معصومین (ع) پرداخته شود و نقش خانواده در تربیت کودکان بسیار تاثیر به سزایی را در بر دارد.
پیشکسوت عرصه تئاتر کودک و نوجوان افزود: در محیط خانه کودک تعالیم خوب و بد را فراگرفته و زیربنای اخلاقی او شکل میگیرد و کودک مثال نهال تازهای است که هر طور او را پرورش دهند رشد میکند و آنچه را که بطور منظم در محیط خانه میبیند نسبت به آن انس پیدا میکند.
سعادت اضافه کرد: والدین از رفتن به کلاسهای مذهبیای که بصورت قصه و زبان ساده دین را توضیح دهد، استقبال کنند و به آنها توصیه میشود زندگی انبیاء و داستانهایی در مورد نماز را برای کودک خود بازگو کنند.
پایان پیام/
نظر شما