ریشه های اسلام هراسی و موقعیت دیکتاتورها

دین اسلام با گذر از معادلات سیاسی ضمیر خفته ملت ها را بیدار کرده و این درست همان چیزی است که منافع ابرقدرت های دیکتاتور را به خطر انداخته و ترس را میهمان آنها می کند.

خبرگزاری شبستان، تحلیلگران ومسئولان سیاسی ای که همواره اسلام را خطری برای منافع خود تحلیل و توصیف می کنند یا آنقدر ناآگاه و فاقد شعور هستند که هنوز اسلام را نشناخته اند یا با به دست آوردن منافع خود از جیب ملت ها عمداً قصد دارند تا با تصویف چهره ای غلط از اسلام موقعیت خود را حفظ کنند.

اکنون که اسلام عامل اصلی براندازی دیکتاتوری های چندین ساله شده بیش از هر زمان دیگری سوژه و هدف انتقاد کسانی است که منافع خود را در سقوطی یکباره دریافته اند.

اسلامی سازی می تواند ایدئولوژی ای تعریف شود که در آن دین اسلام با گذر از راه های سیاسی قصد دارد ضمیر خفته ملت ها را بیدار کند و آگاهی از دست رفته آنها را که در گذر زمان به دست دیکتاتورها زائل شده است به آنها بازگرداند.

اما مفهوم اسلام در دو مذهب شیعه و سنی با اندکی تغییر رو به رو است و می توان برای توضیح و درک بیشتر شیعه کشورهایی چون ایران را نام برد و مفهوم سنی در کشوری چون تونس قابل درک است.

تفاوت میان شیعه و سنی غالباً در این حقیقت خلاصه می شود که مردم سنی تاب بیشتری در برابر حکومتهای دیکتاتوری می آورند و با یک بررسی جزئی می توان دریافت حکومت های دیکتاتوری بیشترین عمر خود را در کشورهای سنی تجربه کرده اند.

این در حالی است که شیعیان به محض ظهور کوچکترین عقاید ضد دموکراتیکی و پیرو دیکتاتوری با آن به مقابله و مخالفت علنی می پردازند.

معرفی گروه های تروریستی افراط گرا به نام اسلام افراط گرا که همگی سنی هستند یکی دیگر از عوامل بازدارنده پیروان اهل سنت از بیان خواسته های به حق خودشان است.

مصطفی آکیول، تحلیلگر و مفسر ترکیه در مصاحبه با دیلی نیوز استانبول اظهار کرد: ارزشهای اسلامی همواره دولت های سکولار را رد و نفی می کند از همین رو است که این دولت ها اسلام را خطری برای منافع خود تعریف می کنند.

نوآ فلدمن، کارشناس شریعت، قوانین اسلامی در دانشگاه هاروارد برآورد کرد: شرکت احزاب سیاسی در موضوعی به دموکراسی ناشی از ذات اسلام است.

وی ادامه داد: به محض اینکه اسلام به قدرت می رسد ملتها با رنج، خونریزی زور و استبداد خداحافظی می کنند.

جنبش هایی چون اخوان المسلمین در مصر و النهفته در تونس اصراری برای رسیدن به قدرت ندارند و می خواهند دموکراسی از سوی دولت های مشروع در کشورها اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، اگر امروز حزب الله و حماس به عنوان جنبش های اسلامی در لیست سیاه آمریکا قرار گرفته اند به دلیل مجهز بودن این جنبش ها به تسهیلات نظامی علیه رژیم صهیونیستی است.

بنابراین گزارش، جنبش های مخالف دولت های دیکتاتور به محض تکیه کردن بر اسلام در کشورها راه خود را برای ورود به صحنه سیاسی می یابد چرا که در اسلام برنامه های نظام بندی شده مشخصی در قالب تلفیق دین و سیاست وجود دارد.

اکبر احمد، استاد تمدن اسلامی در دانشگاه واشنگتن آمریکا در این باره اظهار کرد: هیچ گاه انقلاب اسلامی ایران در کشورهای سنتی تکرار نمی شود چرا که جنبش های اسلامی سنی تحت فرمان رهبری واحد قرار نمی گیرند در حالیکه انقلاب اسلامی ایران رمز پیروزی خود را مدیون رهبری آگاهانه بوده است.

مصطفی آکیول وقایع نگار ترکیه نیز خاطرنشان کرد: اسلام نمی تواند از سیاست جدا شود و هدایت دولتها به دست احزاب سیاسی فضای دموکراسی را در کشورها خلق می کند.

پایان پیام/
 

کد خبر 18201

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha