هند به ارتکاب نسل کشی فرهنگی علیه مسلمانان کشمیر متهم شد

رهبر جنبش جهانی آزادی کشمیر، مقامات هندی را به ارتکاب «نسل‌کشی کامل فرهنگی» با هدف قرار دادن هویت اسلامی و بافت اجتماعی مسلمانان کشمیر متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از الجزیره، دکتر «مزمل ایوب تاکور» رهبر جنبش جهانی آزادی کشمیر از تخلفات غیرقابل وصفی که هند علیه ساکنان بخشی از منطقه تحت کنترل خود مرتکب شده است، پرده برداشت.

تاکور در مصاحبه‌ای گفت که سیاست‌های هند مبتنی بر سرکوب سیستماتیک و پاکسازی فرهنگی است و آنچه اتفاق می‌افتد، «وحشت آخرالزمان» است.

وی با اشاره به زنانی که از سرنوشت شوهران مفقود خود اطلاعی ندارند، افزود که تخلفات هند صدها هزار یتیم و ده‌ها هزار زن را در طبقه «شبه بیوه» قرار داده است.

تاکور گزارش داد که نیروهای هندی گلوله‌های فلزی مخصوص شکار حیوانات را به سمت غیرنظامیان از جمله کودکان، شلیک می‌کنند و قسمت بالای بدن آنها را هدف قرار می‌دهند که باعث جراحات دائمی می‌شود. به طوری که  یک کودک یک و نیم ساله بر اثر اصابت این گلوله‌ها یکی از چشمانش را از دست داد.

وی همچنین به شکنجه کودکان در داخل مساجد اشاره کرد و گفت که در سال ۲۰۱۹، مقامات هندی کودکان را شبانه از خانه‌هایشان بیرون کشیده و به مساجد بردند و در آنجا مورد شکنجه قرار دادند، طبق آنچه ساکنان محله‌های مجاور از طریق بلندگوها شنیده‌اند.

رهبر کشمیری توضیح داد که هند با تخریب خانه‌های افراد مظنون به مشارکت در مقاومت، مصادره اموال و تعطیلی مؤسسات اسلامی و خیریه، سیاست‌هایی را با هدف حذف هویت اسلامی اجرا می‌کند.

او گفت که مقامات هندی موقوفات اسلامی از جمله مساجد و زمین‌های وقفی را تصرف کرده‌اند. این اقدام بخشی از یک پروژه ملی‌گرایانه هندو است که به دنبال تغییر ترکیب جمعیتی منطقه به نفع اکثریت هندو است.

در همین حال، تاکور خاطرنشان کرد که هند در روش‌های اشغال و نقض حقوق بشر از اسرائیل پیشی می‌گیرد، زیرا جنایات خود را بدون جلب توجه بین‌المللی انجام می‌دهد.

او با اشاره به استفاده از پهپادهایی که اسرائیل علیه فلسطینی‌ها در منطقه کشمیر آزمایش کرد، افزود: آنچه در فلسطین آزمایش می‌شود، در کشمیر نیز به کار گرفته می‌شود.

تاکور بر نقش صنعت سینمای هند (بالیوود) در ترویج نفرت علیه مسلمانان تأکید کرد و گفت که این صنعت نه تنها یک ابزار سرگرمی، بلکه یک «ماشین تبلیغاتی قدرتمند» است که به شستشوی مغزی نسل‌ها تحت پوشش موسیقی و رنگ کمک می‌کند.

وی در پایان گفت: آنچه در کشمیر اتفاق می‌افتد، نه تنها یک بحران حقوق بشری، بلکه یک نسل‌کشی سیستماتیک و فرهنگی علیه مسلمانان است که با هدف حذف موجودیت و هویت آنها انجام می‌شود.

در پنجم آگوست ۲۰۱۹، دولت هند وضعیت ویژه جامو و کشمیر را لغو کرد و برای اولین بار به خارجی‌ها اجازه داد تا در این منطقه ملک داشته باشند. این اقدام نگرانی‌هایی را در مورد تغییر جمعیتی با هدف جایگزینی اکثریت مسلمان با اکثریت هندو ایجاد کرده است.

کد خبر 1817475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha