به گزارش خبرنگار شبستان، مهدی صفاری نیا رییس پاک فناوری پردیس امروز در نشست خبری با اشاره به دستاوردهای پارک گفت: حمایت از توانمندسازی شرکت های دانش بنیان، محور اصلی اقدامات و فعالیت های ما در پارک محسوب می شود.
وی فراهم کردن قوانین و مقررات جهت فعالیت شرکت های دانش بنیان، تلاش برای ورود محصولات این شرکت ها در عرصه های منطقه ای و بین المللی و ایجاد امیدآفرینی به آینده در میان اقشار دانشگاهی را از مهمترین اقدامات پارک فناوری پردیس برشمرد.
صفاری نیا با بیان اینکه بیش از 30 سازمان داخلی، 12 سازمان خارجی و چهار انجمن بین المللی عضو پارک فناوری پردیس هستند، خاطرنشان کرد: ساخت دوربین های نسل سوم سرعت سنجش اتومبیل، دستگاه لایه شناسی با استفاده از نانو، ساخت دستگاه پیشرفته شناسایی بیماری قلبی در کودکان، تولید داروهای درمان سردردهای میگرنی و داروهای هپاتیت B، C و D و داروهای درمان سرطان از جمله دستاوردهای پارک فناوری پردیس است که نقش مهمی در سلامت و رفاه اجتماعی جامعه داشتند.
وی از رونمایی پنج نمونه از محصولات جدید پارک فناوری پردیس در حوزههای نانو، مخابرات و مکاترونیک که دانش فنی آنها توسط شرکتهای مستقر در این پارک بومی شده است در 23 مهر ماه خبر داد و افزود: همچنین در آذرماه امسال همزمان با هفته پژوهش پنج محصول دارویی پارک فناوری پردیس در حوزههای درمان سرطان و سوختگی رونمایی میشود.
رییس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه 180 هزار مترمربع فضای پژوهشی و فناوری در این پارک ساخته شده است، افزود: بیش از 130 شرکت دانش بنیان در پارک فناوری پردیس عضو هستند که 65 درخواست جدید نیز برای استفاده از امکانات این پارک ارایه شده است.
صفاری نیا با بیان اینکه در یکسال گذشته 250 میلیارد ریال اعتبار در پارک فناوری پردیس سرمایه گذاری شده است، یادآور شد: مجموعه سرمایه گذاری پارک بیش از 10 برابر شرکت هایی است که دولت در آنها سرمایه گذاری کرده است.
رییس پارک فناوری پردیس افزود: 60 پروژه مشترک بین شرکت های دانش بنیان و 30 دانشگاه انجام شده و همچنین 100 نفر از هیئت علمی دانشگاه ها در این شرکت ها فعالیت های کارآموزی انجام می دهند و بیش از 30 پایان نامه نیز در شرکت های دانش بنیان تعریف شده است.
وی تصریح کرد: تصویب آیین نامه تاسیس فن بازار پارک فناوری پردیس و آیین نامه اهدای جایزه پیامبر اعظم (ص) دو اقدام مهم پارک فناوری پردیس در یکسال گذشته بوده است و جایزه پیامبر اعظم (ص) به محققان کشورهای اسلامی اعطا خواهد شد.
وی برگزاری تورهای فناوری را از دیگر برنامه های این پارک برای تجاری سازی محصولات دانش بنیان نام برد و افزود: با برگزاری این تورها شرکتهای دانش بنیان از بخشهای صنعتی کشورهای هدف بازدید می کنند که در این راستا تاکنون تورهای فناوری در کشورهای روسیه در زمینه های نفت و گاز و مخابرات، بلاروس در زمینه مکانیک و IT و چین در زمینه لیزر برگزار شده است.
صفاری نیا خاطرنشان کرد: پارک فناوری پردیس موفق به صادرات 38 محصول دانش بنیان در حوزه های تجهیزات پزشکی، الکترونیک، دارویی، محصولات مخابراتی، مکانیک و شیمی شده است که از این تعداد 17 کشور اروپایی هستند.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به خدمات تجاری سازی این پارک برای شرکت های دانش بنیان، یادآورشد: تاکنون 45 محصول دانش بنیان از امکات و خدمات تجاری سازی این پارک استفاده کرده اند و در یک سال اخیر نیز از سوی شرکت های مستقر 43 محصول ارتقا یافته به جامعه علمی و فناوری کشورعرضه شده است که از این تعداد محصول، 40 ثبت اختراع داخلی و خارجی داشته ایم.
نشست خبری رییس پارک فناوری پردیس 18 مهر در سالن کنفرانس معاونت علمی رییس جمهور برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما