به گزارش خبرنگار شبستان، حمید شاه آبادی، معاون هنری وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه سومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر که عصر روز گذشته در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح شد، ضمن بیان این مطلب گفت: آنها که در این جشنواره شرکت نکردند از معیار و میزانی برای هنرهای تجسمی کشور غافل ماندند.
وی افزود: ضرورت دارد که به تأثیر گذاری ویژه این جشنواره در جامعه هنری کشور توجه کنیم و به گونه ای عمل کنیم تا هنرهای تجسمی ایران در سراسر جهان نقش آفرین باشد.
شاه آبادی اظهار کرد: آن زمان که به افق های آینده می نگریم، باید طوری برنامه ریزی کنیم که این جشنواره در سراسر جهان هواداران فراوان داشته باشد و دیگران حضورشان را در ایران با این زمان جشنواره تنظیم کنند.
وی با اشاره به نقش قطب های هنری در این حوزه گفت: باید با برنامه ریزی منسجم از تمام نیروهای هنری کشور در این زمینه استفاده کرد.منتخب چنین فضای جشنواره ای می بایست فرصت حضور در عرصه های بین المللی را داشته باشد و ضروری است که آثار برتر آن به طور مستقل در نقاط دیگر جهان مورد ارائه قرار گیرد.
شاه آبادی تاکید کرد: نکته مهمی که باید اشاره کرد این است که هنرمندان کشور در راستای نگاه به فرهنگ ایرانی و هویت کشورمان گام بر دارند. ما تمدنی 1400 ساله ملی و 700 ساله دینی را در اختیار داریم که تنها به مدد هنرهای تجسمی ماندگار شده است. هنرمندان باید علاوه بر توجه به هنرهای جهان، جهانبینی دینی و ملی خود را از یاد نبرند. ما فجر را فرصتی برای بررسی دستاوردهای انقلاب می دانیم. جوانانی که در این فضا رشد کردند در این بستر پرورش یافتند باید تار و پود هنر ایرانی اسلامی در آثار ایشان مشاهده شود.زیرا بسیاری در جهان به دنبال تفکر و هنر ایشان هستند و چشمشان به تصاحب آن است.
وی اظهار کرد: تلاش کرده ایم که در سال 89 بسترها و زیر ساخت های جدی برای عرضه آثار هنرهای تجسمی فراهم کنیم.عرضه این هنرها در حوزه های مختلف جزء محوری ترین کارهای معاونت هنری بوده است و خواهد بود. باید کاری کنیم که در سبد هر خانوار این گونه محصولات جای بگیرد و از این رهگذر بستر ساز توسعه عرضه تولید و فروش آثار هنری شویم و به اقتصاد هنرمندان کمک کنیم.
شاه آبادی خاطر نشان کرد:امید است این فعالیت ها در ماه های آغازین سال آینده به بار نشیند و فضای برای حضور فعالانه هنرمندان در تمامی رشته های تجسمی فراهم شود.
پایان پیام/
نظر شما