ضعف اراده،  مقدمه ای برای آسیب های اجتماعی است

کارشناس ارشد مرکز مشاوره دانشگاه تبریز، ضعف اراده را موجب نافعالی فرد و مقدمه ای برای افتادن در دام آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دکتر کبری ناموران، شب گذشته (17 بهمن) در نشست تخصصی "تقویت اراده و موفقیت در برنامه ریزی" که در قالب کارگاه آموزشی و با حضور دانشگاهیان و دانشجویان رشته های مختلف دانشگاه تبریز در محل تالار شهریار این دانشگاه برگزار شد، به تشریح مبانی تقویت اراده و برنامه ریزی در زندگی پرداخت.


وی با اشاره به ملزومات برگزاری کارگاه های روانشناسی در سطح دانشگاه و محافل جمعی تاکید کرد: استماع نظرات دیگران و احترام به افکار و گفتار آنان از شرط های اولیه این نشست ها است.


کارشناس ارشد مرکز مشاوره دانشگاه تبریز با اشاره به رعایت حجاب در زنان به عنوان یک تصمیم فردی و اجتماعی خاطرنشان کرد: رعایت حجاب یک موضوع حدودی است که در آن پوشش فرد رعایت می شود و در مجامع مختلف براساس مقتضیات آن متغییر است، اما حدود پوشش و اصول کلی آن ثابت است و فرد با اراداه خود بر این امر تصمیم می گیرد.


دکتر ناموران با اشاره به موضوع این نشست، تاکید کرد: یکی از مهم ترین مسایل در زمینه ضعف اراده به هدف نرسیدن فرد، ناکامی و خجالتی بودن او در جامعه است.


کارشناس ارشد مرکز مشاوره دانشگاه تبریز گفت: ضعف اراده موجب نافعالی فرد و مقدمه ای برای افتادن در دام آسیب های اجتماعی است، چرا که فرد قدرت نه گفتن را از دست می دهد.


وی با بیان اینکه اراده دارای سه مولفه است، اذعان کرد: عامل تفکر و چگونه فکر کردن و هدف گذاری و نیز عمل کردن و تمرکز و پشتکار سه مرحله انجام یک فعل و موفقیت در آن است.


کارشناس ارشد مرکز مشاوره دانشگاه تبریز با بیان اینکه برای کسب موفقیت باید به تقویت اراده پرداخت، تصریح کرد: در زمینه تقویت اراده 11 گام مهم وجود دارد که پیدا کردن فلسفه و هدف زندگی نخستین و مهم ترین این گام هاست.


در ادامه این جلسه که با استقبال انبوه دانشگاهیان دانشگاه تبریز برگزار شد، کارگاه آموزشی در قالب جلسات پرسش و پاسخ با هدف درمان مسایل و مشکلات روحی و روانی دانشجویی برگزار شد.


شایان ذکر است، این نشست ها طی ماه های اخیر با عناوینی چون هنر نه گفتن، بررسی روابط عاطفی در دوران دانشجویی و تنظیم ارتباطات برگزار شده بود.


پایان پیام/

 

کد خبر 18110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha