مسعود رضایی منفرد، مدیر اجرایی میراث جهانی تخت جمشید، با اشاره به اینکه تشکل های همیار میراث فرهنگی در تخت جمشید هدفمند می شوند، به خبرنگار شبستان گفت: ایجاد تشکل های همیار میراث فرهنگی را نوعی سرمایه گذاری فرهنگی بر روی نسل نوجوان و جوان است.
وی افزود: به منظور نهادینه ساختن حفاظت از آثار تاریخی و با ارزش میراث جهانی تخت جمشید، همیاران میراث فرهنگی ضمن برخورداری از آموزش های لازم در راستای چگونگی بازدید از آثار تاریخی و نحوه حفظ و صیانت از آن، در تمامی ایام سال از مزایای ویژه این طرح نیز برخوردار می شوند.
رضایی منفرد با اشاره به ضرورت توسعه پتانسیل های این طرح، اجرای کامل این طرح را، گامی موثر در جهت کاهش تخریب های انسانی بر روی آثار دانست و تصریح کرد: مجموعه تخت جمشید آموزش های تخصصی همیاران میراث فرهنگی را در تمامی طول سال و بویژه ایام نوروز به کودکان و نوجوانان ارائه و پس از تکمیل فرم مخصوص، کارت همیار میراث فرهنگی صادر و به همراه آن هدایای فرهنگی ویژه از جمله لوح فشرده تخت جمشید، کارت پستال هایی با مضمون تصاویر تاریخی و پیام های آموزنده حفاظتی به همیاران اهدا می شود.
مدیر اجرایی میراث جهانی تخت جمشید با اشاره به جذب 10 هزار عضو همیار میراث فرهنگی در سال گذشته در مجموعه تخت جمشید، خاطرنشان کرد: ارتباط همیاران میراث فرهنگی با مجموعه تخت جمشید در طول سال برقرار بوده و با توجه به مشخصات ثبت شده افراد، در مناسبت های مختلف پیام های آموزنده به همیاران میراث فرهنگی در سراسر کشور ارسال می شود.
خاطر نشان می شود، طرح همیار میراث فرهنگی از سال 1387 بطور رسمی، توسط کارشناسان پایگاه میراث جهانی پارسه - پاسارگاد و مجموعه تخت جمشید اجرا شد.
پایان پیام/
نظر شما