اجرای اپرای حافظ نوعی قدرشناسی نسبت به مفاخر ادب فارسی است

کارگردان اپرای حافظ با اشاره به اینکه حافظ و سعدی پشتوانه‌ها و ستون فرهنگ ایران‌ زمین هستند، گفت: اجرای اپرای حافظ نوعی قدرشناسی نسبت به مفاخر و بزرگان فرهنگ و ادب فارسی بوده که نیاز امروز جامعه معاصر است.

بهروز غریب پور، نویسنده و کارگردان اپرای حافظ با اشاره به اینکه حافظ، مولانا، سعدی و فردوسی پشتوانه‌ها و ستون فرهنگ ایران‌ زمین هستند، به خبرنگار شبستان گفت: اجرای اپرای حافظ نوعی قدرشناسی نسبت به مفاخر و بزرگان فرهنگ و ادب فارسی بوده که نیاز امروز جامعه معاصر است.

 

وی با بیان اینکه خواست مردم معین می‌کند که شخصیت یا پدیده‌ای ماندگار بماند یا رو به زوال رود، اظهار داشت: تا انسان های عاشق حافظ، زنده هستند حافظ نیز زنده و مانا است.

 

غریب پور، عظمت حافظ فرازمانی و فرا مکانی دانست، تصریح کرد: در زبان رمزی حافظ چیزی نهفته که کسی به گرد پایش نمی رسد و دیوان این شاعر برجسته مملو از رمز و رازها است و حافظ نه با زبان تحکم بلکه با زبان عشق قرآن را برای مردم باز کرده است.

 

این کارگردان پیشکسوت تئاتر اضافه کرد: برای عروسک حافظ طرح های مختلفی زده شد و به دنیال چهره‌ای مستحکم در عین حال مهربان بودیم تا اینکه پس از اتودهای فراوان به آنچه مورد نظر بود دست یافتیم و برای اجرای موسیقی و آواز نیز از 95 خواننده تست گرفته شد که در نهایت علیرضا قربانی و محمد معتمدی انتخاب شدند.

 

نویسنده و کارگردان اپرای حافظ با بیان اینکه در زمان اجرای اپرای مولوی مردم شیراز انرژی مثبتی به من دادند، اظهار داشت: اگر مردم بخواهند و شرایط مناسبی وجود داشته باشد، اپرای سعدی را نیز طراحی و اجرا خواهم کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 180943

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha