به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، طیب ملک پور، مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین، پیش از ظهر امروز (16 مهر) در مراسم هفته جهانی کودک که در سالن اجتماعات مجتمع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قزوین برگزار شد، اظهار کرد: امروز، نگرانی ها در خصوص کودکان بسیار زیاد است ولی نگرانی جامعه امروز ما، تهاجم فرهنگی است چراکه فیلم ها و کتاب های بسیار مضری وارد جامعه ما شده است که هر یک به نوبه خود می تواند برای کودکان مضر باشد.
وی ادامه داد: اگر کودک در خانواده و توسط والدین خود تکریم شود، تحت تاثیر هیچگونه تهاجم فرهنگی قرار نخواهند گرفت.
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین اضافه کرد: عدم توجه والدین به کودکان موضوع مهمی است که در جامعه امروز و خانواده ها، بسیار روی می دهد و کودکان در معرض خطر کم توجهی و عدم توجه قرار دارند.
وی عنوان کرد: باید کودکان را به عنوان بزرگترهای آینده ساز جامعه بشناسیم و برای آنها ارزش و احترام قائل باشیم.
ملک پور یادآور شد: شانزدهم مهرماه، روز نمادین ارزشگذاری به کودکان، آینده سازان کشور است و اگر هر کسی برای کودکان ارزش قائل باشد، برای کشور خود ارزش و احترام قائل شده است و در واقع در اندیشه آینده این مرز و بوم است.
وی خاطرنشان کرد: کودکان آینه تمام نمای وجودی ما و لوح های پاک و سفیدی هستند که می توان خود را در این لوح دید و اگر خطا، ایراد و نقصی از کودکان مشاهده شد، ریشه آن را باید در رفتار خود جست و جو کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان قزوین یادآور شد: در روایات بسیاری از بزرگان دین اسلام وجود دارد که خداوند با خوشحالی کودکان، خشنود می شود و کسی که کودکان را خشنود سازد، خداوند رحمت و لطف خود را بر او نازل می کند و برگزاری این مراسم نیز در راستای همین امر صورت گرفته است.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه یک هفته با کانون گفت: به مناسبت هفته جهانی کودک، نمایشگاه یک هفته با کانون با 30 غرفه برگزار می شود که اجرای برنامه هایی نظیر نمایش، قصه گویی، کارگاه های هنری مخصوص کودکان بیمارستانی، روستایی و غیره از جمله برنامه های این نمایشگاه است.
در ادامه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین بیان کرد: شناخت جایگاه کودکان و نقش مهمی که در جامعه بشری دارند، توسط مجامع بین المللی از جمله سازمان یونیسف، بسیار امر مطلوبی است ولی حقیقت امر این است که دین اسلام، یک هزار و 400 سال قبل به مقوله کودکان اشاره کرده است.
طاهره بیگم سیدی عنوان کرد: در متون دینی اسلام اعم از قرآن و سیره اهل بیت(ع) توصیه های فراوانی مبنی بر اهمیت توجه به کودکان و تربیت آنها در سنین پایه وجود دارد و زندگی پیامبر درسی در راستای توجه به کودکان است.
وی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم (ص) به تربیت کودکان توجه و اهتمام ویژه ای داشتند و آموزه های دینی و مذهبی را از طریق بازی به کودکان آموزش می دادند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین اضافه کرد: در روایات بسیاری از ائمه و بزرگان دینی اسلام به بحث کودکان توصیه شده است و امیدوار هستیم والدین نسبت به آموزش سیره های دین اسلام به کودکان خود بیش از پیش اهتمام ورزند.
وی خاطرنشان کرد: والدین باید در تربیت فرزندان به آموزه های دین اسلام توجه کنند تا بتوانند فرزندان خود را در مقابل هجمه های وسیع فرهنگی که از سوی دشمنان وارد می شود، بیمه کنند.
پایان پیام/
نظر شما