به گزارش خبرنگار شبستان، محمود کمرهای، رییس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران امروز در مراسم افتتاح همزمان نیروگاههای خورشیدی در 17 دانشگاه و موسسه پژوهشی کشور با اشاره به ارتباطات پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران با موسسات بینالمللی گفت: در این زمینه درصدد تاسیس یک آزمایشگاه و یک شرکت سه جانبه با همکاری شرکت آب نیرو وزارت نیرو، توربو انیستیتو کشور اسلوونی و دانشگاه تهران هستیم.
وی اظهار کرد: در حال حاضر 10 قطب علمی از مجموع قطبهای فنی و مهندسی کشور در پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران مستقر هستند، طی سالهای گذشته 13 موسسه و پژوهشکدهی کاربردی به صورت مشترک با دستگاههای اجرایی جهت رفع نیازهای کشور در پردیس فنی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: این پژوهشکدهها که به صورت هیات امنایی اداره میشوند از انجام پروژههای منفرد خودداری کرده و درصدد نهادینه کردن دانش در دستگاههای اجرایی و انجام پروژههای کلان ملی برای برآورده کردن نیازهای بخش اجرایی هستند.
کمره ای با بیان اینکه نخستین کنفرانس آموزش مهندسی کشور نیز در این پردیس برگزار شد، خاطر نشان کرد: همچنین نخستین کرسی آموزش مهندسی از سوی یونسکو به پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران اعطا شده است.
رییس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران با اشاره به توجه پردیس فنی به چاپ مقالات ISI افزود: رویکرد اصلی محققان پردیس فنی در چاپ مقالات بینالمللی، رفع نیازهای داخل در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران طی پنج سال گذشته در رتبهبندی تمام دانشکدههای فنی کشور همیشه مقام اول را کسب کرده است و دانشگاه تهران تنها دانشگاه ایرانی است که در جمع 500 دانشگاه برتر دنیا قرار دارد.
رییس پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران با اشاره به راهاندازی آزمایشگاههای مرجع پایلوت در دانشگاهها یادآور شد: این آزمایشگاهها از سوی ستاد توسعه فناوری انرژیهای نو تشکیل شده که امیدواریم با حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هر چه زودتر از نظر تجهیزات، تکمیل شوند.
وی با اشاره به اینکه که پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران دارای هشت دانشکده و سه گروه آموزشی است، اظهار کرد: هم اکنون 300 عضو هیات علمی و 10 هزار و 400 دانشجو در این پردیس فعالیت میکنند که از میان تعداد کل دانشجویان، پنج هزار و 500 دانشجو کارشناسی، سه هزار و 700 دانشجوی کارشناسی ارشد و هزار و 200 دانشجوی دکتری مشغول به تحصیل هستند.
مراسم افتتاح همزمان نیروگاههای خورشیدی در 17 دانشگاه و موسسه پژوهشی کشور 16 مهر در پردیس دانشگاه تهران برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما