به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، عبداله سالمی، رئیس آموزش و پرورش شهرستان ساوه،(15مهر) در آیین افتتاحیه دبیرستان و آموزشگاه علمی دخترانه خیرساز "محراب" شهرستان ساوه، گفت: جامعه اسلامی نیازمند انسانهای فرهیختهای است و تحقق این مهم نیازمند تحصیل علم و دانش همراه با کسب معرفت است.
وی اضافه کرد: تحصیل علم، تهذیب و سلامت جسم سه مولفهای است که توسط دانش آموزان در مدارس در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری دنبال و کسب می شود.
سالمی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از اقدامات انسان دوستان و خیرخواهانه خیرین مدرسه ساز، افزود: علم، عشق و امید سه ویژگی خیرین است که با احداث مدارس موجب شکوفایی استعداد دانش آموزان و علاقمندی آنان به تحصیل دانش می شوند.
رئیس آموزش و پرورش ساوه با بیان اینکه تاکنون 35 مدرسه خیرساز در شهرستان ساوه احداث شده است، خاطرنشان کرد: احداث آموزشگاه علمی در مجاورت دبیرستان محراب اقدامی ارزشمند توسط خیرین است تا دانش آموزان بتوانند قله های پیشرفت و ترقی را طی کنند.
محمد کتابدار، موسس دبیرستان و آموزشگاه علمی دخترانه محراب نیز در این مراسم گفت: فراهم نمودن زمینه تحصیل دانش آموزان مستعد، ارتقاء و کیفیت بخشی به تحصیل، اشاعه فرهنگ اسلامی و ترویج آموزه های دینی و فرهنگ سازی و جلب مشارکت مردمی جهت احداث مدارس خیرساز از جمله اهداف تاسیس این آموزشگاه و دبیرستان دخترانه است.
وی با بیان اینکه این آموزشگاه در زمینی به مساحت 500 متر مربع و با زیر بنایی بالغ بر یکهزار و 500 مترمربع بنا نهاده شد، افزود: این آموزشگاه با اخذ تأییدیه از سازمان نوسازی مدارس استان و با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال احداث شده است.
این خیر مدرسه ساز اضافه کرد: در ساخت این آموزشگاه کلیه قوانین و آییننامههای شهرداری و سازمانهای مربوط به مقاوم سازی و مقاومت در برابر زلزله رعایت شده و از استحکام بنایی بالایی برخوردار است.
کتابدار عشق و علاقه به مجموعه نظام تعلیم و تربیت را از دلایل ساخت این مدرسه دانست و افزود: این آموزشگاه مجهز به سیستم سرمایشی و گرمایشی، سیستم پیشرفته سایت کامپیوتر، لابراتوار زبان، آزمایشگاه، کلاس های هوشمند در آینده نزدیک، نمازخانه، کتابخانه و ... است.
این خیر نیکوکار در پایای برپایی نماز جماعت، برگزاری مراسم روزانه قرائت زیارت عاشورا و کلاس های فوق برنامه را از جمله برنامه های این آموزشگاه عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما