بیش از 60 روستای لرستان از نعمت کتابخانه محرومند

مدیرکل کتابخانه های لرستان، با اشاره به محرومیتت بیش از 60 روستای این استان از فضای کتابخانه ای، گفت: فضای مطالعاتی روستا نشینان لرستان فقط یک هزار و 140 متر مربع است.

رضا دریکوند، مدیر کل کتابخانه‌های لرستان، امروز (18 بهمن) به خبرنگار شبستان در خرم آباد، گفت: فضای مطالعاتی روستانشینان لرستان فقط یک هزار و 140 متر مربع است که این میزان، نیاز آنها را برطرف نمی‌کند.


وی با بیان اینکه شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد، کوهدشت، سلسله، الیگودرز و پلدختر از توابع لرستان فاقد کتابخانه روستایی‌اند، اظهار داشت: با توجه به پوشش هریک از کتابخانه‌های سیار برای تعداد هشت روستا، استان لرستان با مجموع 60 روستا با جمعیت بین یک هزار تا یک هزار و 500 نفر نیازمند هشت کتابخانه سیار است.

 

مدیرکل کتابخانه های لرستان تصریح کرد: از سوی دیگر 60 روستا در لرستان بیش از یک هزار و 500 نفر جمعیت دارند و واجد شرایط ساخت کتابخانه روستایی‌ هستند.

 

وی بیان داشت: از این تعداد 34 روستا به کتابخانه 120 متر مربعی، 10 روستا شامل «دارایی»، «بهرامی» و «ده محسن» خرم‌آباد، «شهرک امام»، «چقابدار» و «سیاه کله» دورود، «رومیانی»، «ولی‌عصر (عج)» و «بساط بیگی» کوهدشت و «چمن سلطان» الیگودرز به کتابخانه 220 متر مربعی و 6 روستا شامل «پادگان بدرآباد» و «ماسور» خرم‌آباد، «ونایی» و «جهان‌آباد» بروجرد، «ناصرالدین» دورود و «شهرک المهدی» ازنا به کتابخانه 280 متر مربعی نیاز دارند.

دریکوند گفت: شهرستان خرم‌آباد با 170 هزار نفر روستانشین فاقد کتابخانه روستایی است که در نظر داریم یک کتابخانه سیار برای خدمت‌رسانی به اهالی 11 روستای با جمعیت بین  یک هزار تا یک هزار و 500 نفر خرم‌آباد شامل «ایمان آباد»، «مهریز جدید»، «سرخه ده سفلی»، «بدرآباد سفلی»، «تلوری علیا»، «چغا خندق»، «چنگایی»، «چوبتراش میان گلال»، «سرابیاس»، «سهیل بیگی» و «شهرک بابا عباس» راه‌اندازی کنیم.

 

مدیرکل کتابخانه های لرستان اظهار کرد: باید اهالی روستاهای «ناوه‌کش»، «رازان»، «دارایی»، «بهرامی»، «پادگان بدرآباد»، «تلوری سفلی»، «ده محسن» و «ماسور» خرم‌آباد که بیش از یک هزار و 500 نفر سکنه دارند، باید صاحب کتابخانه شوند.

 

پایان پیام/

کد خبر 18036

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha