علیرضا جانبازی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، امروز(15 مهر) به خبرنگار شبستان گفت: طرح تحرک اجتماعی یکی از اقدامات اساسی وزارت کشور است که از سال 89 آغاز شده است.
وی با بیان اینکه طرح تحرک اجتماعی مخفف تحول و حرکت راهبردی وزارت کشور است، اظهار کرد: طرح تحرک اجتماعی در وزارت کشور، در 12حوزه کلیدی با 30 هدف راهبردی آغاز شد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران یادآور شد: طرح تحرک دفتر اجتماعی در سال گذشته، در مازندران انجام شده و در سال جاری نیز در استان در حال انجام است.
جانبازی ادامه داد: طرح تحرک اجتماعی شامل 3 هدف کلان، 10 هدف خرد، 32 برنامه عملیاتی و 101 فعالیت است.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت راهبردی ارتقای سرمایه اجتماعی و فرهنگ عمومی، مدیریت راهبردی کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای امنیت اجتماعی و مدیریت راهبردی گسترش کمی و کیفی مشارکت های مردمی از جمله اهداف کلان طرح تحرک اجتماعی محسوب می شود.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران ادامه داد: بهینه سازی مدیریت امور اجتماعی در حوزه ستادی، مدیریت و نظارت بر برنامه های ارتقای اجتماعی، مدیریت و نظارت بر برنامه های امنیت اجتماعی و اخلاقی، هماهنگی و نظارت بر برنامه های کاهش اعتیاد، مدیریت و پایش برنامه های مربوط به ساماندهی، نظارت و حمایت از سازمان های مردم نهاد و مدیریت و نظارت بر برنامه های صیانت از حقوق شهروندان از جمله اهداف خرد طرح تحرک اجتماعی به شمار می رود.
جانبازی افزود: مدیریت و نظارت بر برنامه های ارتقای فرهنگ دینی و کاهش آسیب های اخلاقی، مدیریت نظارت بر برنامه های ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، مدیریت و نظارت بر برنامه های ارتقای وحدت و همبستگی ملی و مدیریت و نظارت بر برنامه های ارتقای نشاط اجتماعی از دیگر اهداف خرد طرح تحرک اجتماعی محسوب می شود.
این مسئول اظهار کرد: تاسیس سازمان های مردم نهاد، نظارت بر فعالیت های سازمان های مردم نهاد، هماهنگی و حمایت از برنامه های پیشگیری از مصرف مشروبات الکلی، هماهنگی و نظارت بر برنامه های کاهش اعتیاد، هماهنگی و پایش برنامه های کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از زندان، مقابله با باندهای فساد و فحشا زنان و مردان خیابانی و سایر تخلفات اجتماعی، هماهنگی و حمایت از برنامه های ارتقای احساس امنیت اجتماعی، پایش برنامه های مهاجرت، حاشیه نشینی و فقر و مدیریت و ساماندهی اطلس اجتماعی کشور از جمله برنامه های طرح تحرک اجتماعی به شمار می رود.
وی یادآور شد: هماهنگی و حمایت از برنامه های ارتقای ورزش، هماهنگی و حمایت از برنامه های ارتقای سلامت و امنیت غذایی هماهنگی و حمایت از برنامه های ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، هماهنگی و حمایت از برنامه های آموزش حقوق و تکالیف به مردم، هماهنگی و حمایت از برنامه های ترویج فرهنگ روزی حلال در جامعه، هماهنگی و حمایت از برنامه های کاهش واگرایی های قومی، هماهنگی و حمایت از برنامه های مقابله با ترویج فرق و هماهنگی و حمایت از برنامه های ارتقای هویت ملی از دیگر برنامه های طرح تحرک اجتماعی در مازندران محسوب می شود.
پایان پیام/
نظر شما